Avslutning 29 sept

Välkommen på junioravslutning!

Steg 1, 7-13 år

Du som varit med i någon av breddträningsgrupper Steg 1, Marias och Williams grupper, är varmt välkommen till Juniorernas avslutning, söndagen den 29 september på Österåkers Golfklubb.
Ni som har tränat med Maria eller William, anmäl er till något av följande.
  • 5-kamp - för de som inte har Grönt kort
  • Tävling 9 hål - för de som har Grönt kort och klarar av att tävla 9 hål

5-kamp - för vem?

För dig som inte har Grönt kort eller inte vill tävla.

Det blir 5-kamp på rangeområdet med olika utmaningar.
Efter 5-kampen bjuds deltagande junior på trevlig avslutningslunch (ca kl. 11.30) i samband med prisutdelning på Restaurang TwoSixtyFour i klubbhuset.

10.00 - Samling vid bollautomaten på rangen
10.15 - 5-kamp
11.30 - Lunch & prisutdelning
12.00 - Tack för idag!

Sista dag för anmälan är den 25 september kl. 12.00.
För anmälan, klicka här.

Tävling 9 hål - för vem?

För dig som har Grönt kort och klarar av att spela en 9-hålstävling.

Tävlingen är en 9-håls poängbogey med kanonstart kl. 09.00.
Incheckning i tävlingskansliet kl. 08.00-08.15. Kl. 08.20 samling med genomgång under taket utanför restaurangen.
Det kommer att vara mycket folk på banan då tävlingen spelas som kanonstart tillsammans med övriga juniorer, våra kategorilag och våra damer. Därför är det viktigt att de som nyss tagit Grönt kort har med en vuxen i bollen som kan hjälpa till att hålla tempot på banan.

Sista dag för anmälan är den 25 september kl. 12.00.
För anmälan, klicka här.

Efter tävlingen bjuder vi på trevlig avslutningslunch i samband med prisutdelning på Restaurang TwoSixtyFour i klubbhuset.

08.00 - Incheckning
08.20 - Information
09.00 - Kanonstart
11.30 - Lunch & prisutdelning
12.00 - Tack för idag!

Till denna dag behöver vi föräldrahjälp enligt nedan (detta meddelas när ni anmäler er via hemsidan):
  • Hjälpa till med 5-kamp
  • Hjälpa till att hålla tempo på banan (9 hål)

Föräldrar - Vi behöver er hjälp

Föräldrar, för att genomföra dagen behöver vi en grupp som tar hand om denna aktivitet. Det behövs en ansvarig förälder samt ytterligare 5 föräldrar som tar hand om varsin station samt prisutdelning.
Innehållet på stationen får ni hjälp med. Vi bjuder på lunch till de föräldrar som hjälper till.
Vi behöver också någon som kan hjälpa till att hålla tempot på banan för de som ska spela 9 hål.
Kan du vara med sätter du ett kryss i anmälan och anmälan sker som vanligt här på hemsidan, klicka på nedan länk. Sista anmälningsdag är den 25 september kl. 18.00.

Steg 2 - 13-19 år & Steg 3 - 13-21 år

Du som varit med i någon av breddträningsgrupper Steg 2 och 3, Peters grupper, är varmt välkommen till Juniorernas avslutningstävling, söndagen den 29 september på Västerled.

Tävlingen är för dig som har hcp 36 eller lägre. Om du inte vill spela 18 hål är du välkommen att vara med på 5-kamp eller spela 9 hål (se program ovan). Kom ihåg att du måste anmäla dig!

Tävlingen är en 18-håls poängbogey med kanonstart kl. 09.00, incheckning i tävlingskansliet kl. 08.00-08.15.
Kl. 08.20 samling med genomgång under taket utanför restaurangen.
Anmälan görs via "Min golf" och sista anmälningsdagen är den 25 september kl. 18.00.

Till denna tävling behöver vi föräldrahjälp i form av:
-Starter (ca 08.00-09.30)
-Följebil (ca 09.00-14.00, tiden kan delas på flera föräldrar)
-Scoring area (ca 13.30-15.00)
Om du har möjlighet att hjälpa till med något av ovan är du välkommen att meddela vilka tider du kan hjälpa till. Maila till johanna.holmberg@ostgk.se

08.00 - Incheckning
08.20 - Information
09.00 - Kanonstart
14.00 - Lunch & prisutdelning
ca 15.00 - Tack för idag!

Anmälan görs via Min golf

1)    logga in på "Min golf" med golf-id och lösenord
2)    klicka på ”sök tävling”, fyll i datum och Österåkers GK och sedan ”sök”
3)    klicka på tävlingen och klicka på grön knapp ”anmälan”