Golfäventyret Cup

Den 6 juni är ni välkomna på Golfäventyret Cup!

Alla barn, 5-10 år (född 2014-2009), är välkomna att vara med på denna roliga golfdag.

Dagens program

10.00-12.00 - Golfäventyret Cup
Ca 11.45 - Avslutning och prisutdelning

Spel och tävlingsaktiviteter i Golfäventyret Cup:

• Spela 30-bana - mjuka bollar
  • Övningar och poängsamling från Golfäventyret
  • Startkit till alla som deltar
  • Korvgrillning

Det går alltså utmärkt att komma och vara med någon gång mellan kl. 10-12. Det går bra att vara med på alla aktiviteterna eller bara någon och du är välkommen även om du inte är medlem i någon golfklubb. Alla kan vara med! Vi grillar korv vid kl. 11.00.

Startavgift för Golfäventyret Cup är 50 kronor (betalat via swish vid ankomst) och då ingår tävling/träning, startkit, samt korv med bröd. Föräldrar följer med som markörer och hjälper till med säkerheten kring aktiviteterna.

Du kan tävla individuellt, i lag eller så deltar du utan att tävla.
Alla deltagare får deltagarpris och syftet är att det ska vara kul – inga resultatlistor finns på plats. Däremot kan du prova flera gånger och försöka förbättra ditt personbästa.

Välkommen till en riktigt rolig golfdag!