Sommarläger 24-27 juni

Nu är det dags att boka in årets roligaste sommarläger. I samband med Teen Cup klubbkval så kör vi läger måndag-torsdag, fyra dagar fyllda med golf, glädje och gemenskap!

Detta är ett läger i första hand för alla barn och ungdomar (8-21 år) som är med i någon av våra träningsgrupper. Om du har en kompis som vill testa på golf så går det jättebra att delta i mån av plats. Vi kommer tillsammans att träna, spela och ha riktigt roliga dagar på klubben.

Spel kommer att ske på Västerled för de som är mogna för det.
De andra kommer spela "djungelbana" och ev. åker vi till någon annan bana och spelar någon av dagarna.

På onsdagen är det Teen Cup klubbkval. Det är en 18-håls slaggolf scratchtävling (kvaltävling) i åldersklasserna 13, 14, 15 och 16 år. Om du har tungan rätt i mun, prickar fairway och lyckas komma bland de två främsta i din åldersklass går du vidare till nästa kvalomgång Spelplatsen i Stockholm är inte klar än. När tävlingen närmar sig riksfinal möter du de bästa i respektive åldersklass och spelar om titeln ”bäst i Sverige”.
Läs mer om Teen Cup här.

De yngre och äldre som inte tävlar i Teen Cup klubbkvalet under onsdagen, kommer istället att få göra andra roliga saker.

Tider 24-27 juni

Måndag - 09.00-16.00
Tisdag - 09.00-16.00
Onsdag - 09.00-16.00 för de som inte spelar Teen Cup.
(Teen Cup klubbkval för dig som är 13, 14, 15 eller 16 år. Första start 08.00. Anmälan via "Min golf". )
Torsdag - 09.00-16.00

1495 kr, inkl. lunch samtliga dagar
1895 kr, inkl. lunch samtliga dagar (för dig som inte är medlem och i mån av plats)

Du är välkommen att delta i båda lägerveckorna (v.26 & v.33) till ett rabatterat pris

2595 kr, båda lägerveckorna
3395 kr, båda lägerveckorna (för dig som inte är medlem och i mån av plats)

Anmälan & betalning

Sista anmälningsdag är den 3 juni.
Klicka här för anmälan och betalning.

Har du några frågor? Kontakta Johanna på kansliet, johanna.holmberg@ostgk.se eller 0702-44 94 77 (måndag, onsdag och fredag).