Välkommen till juniorernas uppstartsträff!

Nu sparkar vi igång säsongen! Alla barn och ungdomar (7-21 år) som är medlemmar i klubben är välkomna!

Varje år startar vi med en gemensam junioraktivitet för våra barn och ungdomar. Lördagen den 27 april är du som är mellan 13-21 år välkommen på uppstartsträff!

Steg 1 & Tjejgruppen

Steg 1 och Tjejgruppen är välkomna på Kickoff den 1 maj, läs mer här.

Program Steg 2+3, 13-21 år, kl. 14.30-18.30

14.30 - Samling utanför entrén till klubbhuset
15.30 - Spel på Västerled - 2-mannascramble, 9 hål, lottade lag i två olika grupper utifrån hcp
ca 18.30 - Tack för idag!

Ingen anmälningsavgift, du bjuds på bollar för uppvärmning på rangen, frukt och dricka samt en goodiebag.
För att kicka igång säsongen startar vi med en tvåmannascramble för dig som har spelat på bana, hcp 45 eller lägre.
Första start är kl. 15.30 och det är två lag i varje boll. Självklart är föräldrar välkomna att agera faddrar i de bollar som behöver lite stöttning. Efter avslutad runda är det prisutdelning i restaurangen. Vi beräknar avsluta ca 18.30.

Sista anmälningsdag är den 22 april.

Denna dag behöver vi föräldrahjälp:

-Starter vid Västerled hål 1 (Steg 2+3)
-Hålla koll på banan i golfbil (Steg 2+3)
-Scoring area (Steg 2+3)