Välkommen till juniorernas uppstartsträff!

Nu sparkar vi igång säsongen! Alla barn och ungdomar (7-21 år) som är medlemmar i klubben är välkomna!

Varje år startar vi med en gemensam junioraktivitet för våra barn och ungdomar. Lördagen den 16 maj är du som är mellan 7-21 år välkommen på uppstartsträff!

Program för dig som ännu inte spelar på banan - 5-kamp på puttinggreen och range

Då vi dessa tider inte kan ha någon gemensam samling så har vi valt att ha 5-kampsbanan öppen mellan kl. 15.30-17.00, du väljer alltså själv när du vill göra din 5-kamp.
Tillsammans med en av dina föräldrar samlar du poäng på fem olika stationer. När du är färdig lämnar du in ditt poängkort och får ett pris.

Program för dig som kan spela på banan - 9 eller 18 håls poängbogey på Västerled

- 9 håls poängbogey - för dig som har spelat på bana men ännu inte spelar självständigt. Här behöver föräldrar följa med som faddrar.
- 18 håls poängbogey - för dig som spelar 18 hål självständigt.

För att kicka igång säsongen startar vi med en poängbogeytävling för dig som har spelat på bana, hcp 45 eller lägre.
Första start är kl. 14.00. Starttider presenteras fredag 15 maj kl. 20.00.

Vi följer de riktlinjer som gäller vilket innebär att du får komma till golfklubben tidigast en timme innan start. Du checkar in på restaurangens uteservering. Efter ronden lämnar du scorekortet i en låda som kommer att finnas på uteserveringen.

Ingen anmälningsavgift, du bjuds på bollar för uppvärmning på rangen, frukt och dricka.

Denna dag tänker vi så klart på att hålla avstånd och de som spelar på banan ni byter inte några scorekort.
Pokaler och priser hämtas i shopen from söndag 17 maj. Ingen gemensam prisutdelning alltså utifrån de riktlinjer som är fastställda.

Sista anmälningsdag är torsdag den 14 maj kl. 15.00.

Denna dag behöver vi föräldrahjälp:
-Starter vid Västerled hål 1, kl. 13.40- ca 16.15
-Hålla koll på banan i golfbil kl. 14 -16.30 samt 16.30-ca 19.30