Norrortsligan

Norrortsligan är ett samarbete mellan Täby GK, Arninge GK, Åkersberga GK, Waxholms GK och Österåkers GK. Det är en lagtävling där varje klubb deltar med 10 spelare varav två platser är reserverade för flickor. Vare deltagare får en poäng till laget och spelformen är slaggolf med hcp. Tävlingen är gratis, dvs ingen startavgift eller greenfee.

Vem kan vara med och spela?

Alla juniorer som deltar i vår juniorträning och har hcp 4,5-42. Tävlingen spelas i tre klasser, flickklass, pojkar 1 och pojkar 2.
För att kunna vara med och spela behöver du som junior kunna gå 18 hål och kunna föra ditt eget och andras resultat.

I anmälan markerar ni de speldatum som ni har möjlighet att spela, därefter gör vi ett spelschema där ambitionen är att alla får lika många speltillfällen.

Klicka här för anmälan.