Klubbkommittén

Klubbkommittén har som sin främsta uppgift att arbeta för sammanhållning och trivsel inom klubben. Kommittén har också ansvaret att skapa medlemstävlingar med efterföljande tillställningar.

Varmt tack för säsongen 2018 och vi återkommer i början av 2019 med säsongens program!

Klubbkommittén (Uffe, Sigrid, Peter och Mia) 

 

Kommittén är initiativtagare och ansvarig för några av golfklubbens populäraste aktiviteter under året.

Tävlingar 2018

Den 6 maj anordnar vi årets första tävling: Premiären, som är en lottad scrambletävling, som spelats ända sedan 1992 och är mycket uppskattad av våra medlemmar. Normalt deltar så många som upp till 144 st i en Texas Scramble. Efter avslutat spel äter vi lunch och har prisutdelning.

Den 6 juni anordnar vi Nationaldagsgolfen! En tävling i tvåmannalag bästboll med efterföljande lunch och prisutdelning. Pris även för bästa klädsel i tema "nationaldag". Direkt efter tävlingen arrangeras Long Drive KM. 

Den 6 oktober spelas scrambletävlingen Sista Chansen med Annual Dinner som traditionsenligt anordnas under slutskedet av hösten. Tävlingen har en gemensam start vid lunchtid, kl. 11.00 och efter tävlingen är det middag och fest i klubbhuset.

 

Aktiviteter 2018

Söndag den 8 april uppesittarkväll US Masters i samarbete med restaurangen. Start från 17.30 och anläggningen stänger senast 01.00. Obligatorisk bokning av plats och sker till restaurangen på: restaurang@ostgk.se eller 08-54085165. 

Torsdag den 17 maj utbildning i golfutrustning i samarbete med shopen. Daniel Gustavsson lär oss allt han kan om klubbor och bollar och vi går också igenom andra hjälpmedel för din golf. I klubbhuset mellan kl 18-20 och förbokning krävs, begränsat antal platser.

Lördag den 16 juni uppesittarkväll US Open i samarbete med restaurangen. Start från 17.30 och anläggningen stänger senast 01.00. Obligatorisk bokning av plats och sker till restaurangen på: restaurang@ostgk.se eller 08-54085165.  

Vi som är engagerade i klubbkommittén 2018 är:

Ulf Mattsson
E-post: uffe.helikopter@hotmail.com

Sigrid Wilson
E-post: sigridwilson987@hotmail.com

Peter Widin
E-post: peterwidin@hotmail.com

Mia Collin (representant från bolaget) 
E-post: mia.collin@ostgk.se

TIPS & IDÈER!
Klubbkommittén är mycket lyhörd för vad medlemmarna på klubben önskar för aktiviteter. Om du har förslag, tips eller något annat du vill framföra blir vi glada om du hör av dig till någon av oss.

Väl mött till årets golfsäsong!
Klubbkommittén