Klubbkommittén

Klubbkommittén har som sin främsta uppgift att arbeta för sammanhållning och trivsel inom klubben. Kommittén har också ansvaret att skapa medlemstävlingar med efterföljande tillställningar.

Klubbkommittén är initiativtagare och ansvarig för några av golfklubbens populäraste aktiviteter under året.

Tävlingar 2020

Lördag den 26 april anordnar vi årets första tävling: Premiären, som är en lottad scrambletävling, som spelats ända sedan 1992 och är mycket uppskattad av våra medlemmar. Normalt deltar så många som upp till 144 st i en Texas Scramble. Efter avslutat spel äter vi lunch och har prisutdelning.

Den 6 juni anordnar vi Nationaldagsgolfen! En tävling i tvåmannalag scramble med efterföljande lunch och prisutdelning med riktigt fint prisbord. Pris även för bästa klädsel i tema "nationaldag". Huvudsponsor för tävlingen är Titleist och ICA Kvantum Åkersberga

Den 3 oktober spelas scrambletävlingen Sista Chansen med Annual Dinner som traditionsenligt anordnas under slutskedet av hösten. Tävlingen har en gemensam start vid lunchtid, kl. 11.00 och efter tävlingen är det middag och fest i klubbhuset.

Aktiviteter 2020

Uppstartsträning på klubben 29 mars med plats för 75 deltagare. Träning på rangen, puttinggreen och även information om nya träningsområdet och korthålsbanan.

Fler aktiviteter tillkommer...

Vi som är engagerade i klubbkommittén 2020 är:

Ulf Mattsson
E-post: uffe.helikopter@hotmail.com

Sigrid Wilson
E-post: sigridwilson987@hotmail.com

Peter Widin
E-post: peterwidin@hotmail.com

Mia Collin (representant från bolaget)
E-post: mia.collin@ostgk.se

TIPS & IDÈER!
Klubbkommittén är mycket lyhörd för vad medlemmarna på klubben önskar för aktiviteter. Om du har förslag, tips eller något annat du vill framföra blir vi glada om du hör av dig till någon av oss.

Väl mött till årets golfsäsong!
Klubbkommittén