Klubbkommittén

Klubbkommittén har som sin främsta uppgift att arbeta för sammanhållning och trivsel inom klubben. Kommittén har också ansvaret att skapa medlemstävlingar med efterföljande tillställningar.

Tack för säsongen 2019!

Vi återkommer under vinter/vår med programmet för säsongen 2020.
Tills vidare kan du läsa nedan om vad vi gjorde under föregående år.

/ Klubbkommittén

Klubbkommittén är initiativtagare och ansvarig för några av golfklubbens populäraste aktiviteter under året.

Tävlingar 2019

Den 5 maj anordnar vi årets första tävling: Premiären, som är en lottad scrambletävling, som spelats ända sedan 1992 och är mycket uppskattad av våra medlemmar. Normalt deltar så många som upp till 144 st i en Texas Scramble. Efter avslutat spel äter vi lunch och har prisutdelning.

Den 6 juni anordnar vi Nationaldagsgolfen! En tävling i tvåmannalag bästboll med efterföljande lunch och prisutdelning. Pris även för bästa klädsel i tema "nationaldag".

Den 5 oktober spelas scrambletävlingen Sista Chansen med Annual Dinner som traditionsenligt anordnas under slutskedet av hösten. Tävlingen har en gemensam start vid lunchtid, kl. 11.00 och efter tävlingen är det middag och fest i klubbhuset.

Aktiviteter 2019

Föreläsning med Maria och Daniel den 4 mars för dig som vill utveckla din golf och nyfiken att lära dig mer. Med plats för 50 deltagare.

Uppstartsträning i Ullna indoor 10 mars med plats för 80 deltagare. Tränare Maria och Peter på plats och hjälper med tips.

Föreläsning med Maria den 21 mars för dig som vill utvecklas och är nyfiken att lära dig mer. En kväll tillsammans med klubbkompisar och tränare Maria Bertilsköld. Välkommen till en kväll på klubben med högt i tak och nyttiga diskussioner! Med plats för 50 deltagare.

Vi som är engagerade i klubbkommittén 2019 är:

Ulf Mattsson
E-post: uffe.helikopter@hotmail.com

Sigrid Wilson
E-post: sigridwilson987@hotmail.com

Peter Widin
E-post: peterwidin@hotmail.com

Mia Collin (representant från bolaget)
E-post: mia.collin@ostgk.se

TIPS & IDÈER!
Klubbkommittén är mycket lyhörd för vad medlemmarna på klubben önskar för aktiviteter. Om du har förslag, tips eller något annat du vill framföra blir vi glada om du hör av dig till någon av oss.

Väl mött till årets golfsäsong!
Klubbkommittén