Julmarknad

Varmt välkomna till en magisk julmarknad för hela familjen!

På lördag och söndag, den 25-26 november, mellan kl. 11.00-16.00, slår vi upp portarna till vår allra första julmarknad på Österåkers Golfklubb.

Låt er inspireras och upplev julens förtrollande smaker samtidigt som ni har möjlighet att fynda några underbara julklappar.

Ni kommer att möta ett fantastiskt gäng utställare, de flesta från vårt lokala område, som säljer sina personliga julfavoriter – allt från knapriga brända mandlar och gulliga tomtar till stämningsfull mistel och traditionellt vörtbröd.

För er som vill fika i julanda har vi glögg, risgrynsgröt, saftiga skinkmackor, saffransdoftande bullar och mycket mer att erbjuda i båda våra mysiga restauranger.

Självklart har även tomten bokat in sig i en av Hagbystugorna och ser fram emot att träffa alla snälla barn för att ta emot deras önskelistor.

Underhållningen är också på topp med Livat, som kommer att sätta stämningen varje dag med start ungefär kl. 12. Det blir även ponnyridning och en mängd andra roliga aktiviteter under hela helgen.

Vi ser verkligen fram emot att få dela denna härliga julstämning med er – varmt välkomna till en helg fylld av glädje och gemenskap!