Valberedning

Jan Kirkhoff

Jag bor i Åkersberga sedan 1982, är gift och har tre vuxna barn och två ickevuxna barnbarn. Är medlem i klubben sedan år 2000 och som företagssponsor sedan 2010.

Jag har varit egenföretagare i några olika konstellationer sedan 1988, och mitt nuvarande företag (och antagligen mitt sista) är verksamt inom dagvattenrening.

Nuförtiden arbetar jag mindre och har därmed mera tid över för egna aktiviteter såsom: golf, träning, barnbarnen, och hunden – en bordercollie som kräver en del! Annars älskar jag och min fru att vara på Gotland där vi spenderar mycket tid.

Det är en spännande resa som påbörjats på Österåkers GK och jag som många andra är stolt över att få vara med på den.

I valberedningen hoppas jag kunna bidra med mitt nätverk och mina erfarenheter för att hitta driftiga och engagerade personer som i sin tur kan bidra till klubbens fortsatta väg framåt.

Lisa Bohlin

Jag har varit medlem i Österåkers GK sedan starten och ser klubben som mitt andra hem. Det blir minst 100 rundor om året. Sedan några år tillbaka är jag med i damkommittén och brinner verkligen för att få fler kvinnor att spela mer golf och delta i våra andra aktiviteter. Tidigare var jag också lagledare för D50:s kategorilag. Målet med min golf är att nå den magiska gränsen 9,9 i hcp, lyckades inte med detta i år heller, utan ligger runt 12.

Att få ingå i valberedningen känns som ett viktigt och ärofyllt uppdrag, då styrelsens arbete och beslut är det som påverkar oss medlemmars golfvardag. Vi har en fantastisk anläggning som har näst intill obegränsade möjligheter och många spännande och viktiga beslut kommer att behöva fattas.

När jag inte spelar golf arbetar jag som lärare på en skola i Åkersberga. Jag undervisar på mellanstadiet och är dessutom förstelärare i svenska. För att hålla i gång på vintern åker jag gärna skidor och tränar på gym. Blir det tid över ägnar jag den åt familjen som består av två vuxna barn, tre bonusbarn och en lika golftokig man. Tre av “våra” barn har tidigare arbetat i golfrestaurangen. De ansåg att det var på golfklubben de skulle vara för att få träffa oss.

Jag ser fram emot ett spännande och lärorikt arbete i valberedningen på Österåkers GK.

Mikael Norlén

Jag arbetar sedan 40 år som purser på SAS, och har spelat golf i mer än 30 år och varit medlem i Österåkers GK i drygt 20 år.

Sedan två år är jag aktiv i klubbens juniorkommité vilket är väldigt kul och stimulerande. Jag är positivt lagd och tycker om att engagera mig i föreningsarbete.

Jag är mycket stolt över att vara medlem i Österåkers GK och ser fram mot att aktivt stödja klubben i det spännande framtida arbetet.