Damkommittén

Välkommen till damkommittén

Damkommittén erbjuder en gemenskap där vi prestigelöst umgås, tävlar och lär känna varandra. Vårt mål är att ha en variation av evenemang och tävlingar under säsong för att det ska passa så många som möjligt. 

Vi har tre ledord: Gemenskap, Glädje och Golfvett. Vi kallar dom för 3G. 

Vi erbjuder dig allt från att lära dig mer om golfregler och träningar till roliga tävlingar både individuellt och i lag. Genom att delta har du chansen att träffa nya golfvänner, utveckla ditt spel och få en regelbundenhet i ditt golfande.

I kalendern här på hemsidan presenterar vi årets program. För anmälan till tävlingarna, går du in på MinGolf och för anmälan till evenemangen, kommer separat inbjudan att mejlas ut innan. 

Hoppas vi ses vid våra aktivteter och tävlingar! 

Hälsar

Damkommittén 

 

Gilla oss på Facebook och häng med i nyhetsflödet! Det är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om vad som händer under säsongen. Vi publicerar även information här på webbplatsen och håller kontakt med alla damer via nyhetsutskick, tex för att berätta om kommande tävlingar eller andra event. Har du frågor kan du kontakta oss på vår Facebook-sida, messa eller ringa, våra kontaktuppgifter finns under Klubbverksamhet/Dam/Vi i damkommittén.