Kategorilag

Välkommen att delta i kategorilagsverksamheten

Kategorilagsverksamheten vänder sig till dig som tycker om att tävla, komma ut på andra banor, umgås med och mäta krafterna mot jämnåriga spelare med ungefär samma spelstyrka. Seriespelet organiseras av Stockholms Golfförbund (SGDF) och merparten av stockholmsklubbarna deltar. Spelet är organiserat i olika divisioner där lagen placeras baserat på tidigare resultat.

Vi välkomnar fler spelare i alla kategorier. Vill du vara med och konkurrera om plats i något av lagen så är du välkommen att anmäla dig nedan.

Allt seriespel är matchspel, scratch dvs utan hcp. Mer info finns på distriktsförbundets hemsida, www.sgdf.se

Laguttagning

Lagledaren för respektive kategori ansvarar för laguttagningen. När du betalt avgiften på 500 kr är du med och konkurrerar om platserna i laget/lagen. Bästa laget/lagen spelar, vi utgår från hcp och spelform.

Anmälan & avgift

Om du är intresserad av att vara med i kategorilagspel så kontakta först lagledaren för aktuell kategori innan du anmäler dig.
Du som deltar i kategorilagspel betalar in 500 kr och detta görs endast här på hemsidan.

Anmälan & betalning

Sista dag för anmälan är den 3 april.
Gör din anmälan genom att klicka här.

I avgiften för 2022 ingår följande:

• Möjlighet till seriespel på banor i Stockholmsområdet
  • 400 rangebollar (fyll på ditt rangekort i shopen när den öppnat för säsongen)
  • Möjlighet att delta i uppstartstävling och avslutningstävlingen (tävlingsavgift tillkommer)
  • Möjlighet att delta i gruppträning (reducerat pris) med ditt kategorilag (detta bokas direkt med våra tränare av respektive lagledare)

Anmälda lag och lagledare 2022

Kategori Lagledare E-post
D22 Ann Lundberg & Sao Sandin ann.lundberg@bahnhof.se; Sao_Sandin@hotmail.com
D50 Incan Amrén incanchanco@gmail.com
D60 Siw Pettersson siw.i.pettersson@gmail.com
H40 Mikael Bengtsberg info@bengtsberg.com
H50 Mikael Bengtsberg info@bengtsberg.com