Klubbkommittén tackar för säsongen 2021 och vi återkommer med programmet för 2022 under våren.

Klubbkommittén är initiativtagare och ansvarig för några av klubbens populäraste aktiviteter under året

Exempel på tävlingar som klubbkommittén står bakom:

Premiären, som är en lottad scrambletävling, som spelats ända sedan 1992 och är mycket uppskattad av våra medlemmar. Normalt deltar så många som upp till 144 st i en Texas Scramble. Efter avslutat spel äter vi lunch och har prisutdelning.

Nationaldagsgolfen spelas som i tvåmannalag scramble med efterföljande lunch och prisutdelning med riktigt fint prisbord. Pris även för bästa klädsel i tema "nationaldag".

Sista Chansen med Annual Dinner som traditionsenligt anordnas under slutskedet av hösten. Tävlingen har en gemensam start vid lunchtid, kl. 11.00 och efter tävlingen är det middag och fest i klubbhuset.

Aktiviteter:

Klubbkommittén brukar arrangera en mycket populär uppstartsträning någon gång i slutet av mars - början av april.
Träning på rangen, övningsområdet och puttinggreen tillsammans med våra duktiga tränare. Öppen endast för våra medlemmar.

Klubbkommittén består av:

Ulf Mattsson
E-post: uffe.helikopter@hotmail.com

Sigrid Wilson
E-post: sigridwilson987@hotmail.com

Peter Widin
E-post: peterwidin@hotmail.com

Martin Dahlström
E-post: martindahlstrom18@gmail.com

Mia Collin (representant från bolaget)
E-post: mia.collin@ostgk.se

TIPS & IDÈER!
Klubbkommittén är mycket lyhörd för vad medlemmarna på klubben önskar för aktiviteter.
Om du har förslag, tips eller något annat du vill framföra blir vi glada om du hör av dig till någon av oss.