Senior

Seniorkommittén arbetar för att klubbens seniora medlemmar (damer och herrar) skall erbjudas ett varierat program med tävlingar med ett stort socialt inslag och andra aktiviteter. Du är välkommen att deltaga från det år du fyller 60.

Seniorsäsongen 2021

Tyvärr har vi pga Covid-19 restriktioner fått ställa in säsongens inledande tävlingar, hittills den 4 maj och den 11 maj. Vi följer tävlingsrestriktionerna veckovis och anpassar oss löpande. Vi kan således komma in ställa in flera tävlingar. I MinGolf framgår vilka vi ställt/ställer in. Möjligen kan de inställda tävlingarna komma att ersättas av någon form av Sällskapsspel. Även detta kommer i så fall att framgå av tävlingsprogrammet i MinGolf. (april 13)

Ljuset kommer så sakta tillbaka. Snön ligger vit och fin i mitten av februari. Men golfsäsongen är ändå inte så fruktansvärt långt borta. Vi har ju lärt oss i dessa tider att vara extremt tålmodiga. Seniorkommittén gjorde redan i november planeringen för 2021. Vårt förslag till spel/tävlingsprogram processas nu med alla andra önskemål om tävlingsdagar och starttider. Vi hoppas kunna återkomma med mer information i mitten av mars.  (feb 10)

Seniorernas Tävlingsprogram är i princip klart och kommer att finnas på MinGolf i slutet av mars. Tävlingsdagarna framgår då och vår start - Seniorsläppet - sker tisdagen den 4 maj. Däremot håller vi lite på möjligheten att anmäla sig till tävlingarna. Vi avvaktar i det längsta för att se hur eventuellt fortsatta Corona-restriktioner kommer att påverka våra tävlingsmöjligheter. Och vi vill så långt möjligt undvika kaos med återbetalniing av startavgifter. Ny info om detta senast den 13 april. Vi flaggar också för en heldagsträning fredagen den 7 maj med alla tränarna. I roterande mindre grupper drillas vi i putt, närspel, järnspel och drive. Fullständig info på klubbens hemsida från vecka 12 under flik "Träna".  (mars 16)