Senior

Seniorkommittén arbetar för att klubbens seniora medlemmar (damer och herrar) skall erbjudas ett varierat program med tävlingar med ett stort socialt inslag och andra aktiviteter. Du är välkommen att deltaga från det år du fyller 60. Har du frågor kring verksamheten så kontakta oss på senior@ostgk.se .

Seniorsäsongen 2021

En intensiv, men något nedkortad, seniorsäsong lider mot sitt slut. Som framgår av Tävlingsprogrammet i Min Golf återstår nu endast ett fåtal tävlingar. Vår Finale Grande spelas på måndagen den 4 oktober och i år på Västerled. Traditionsenligt kör vi en 4-mannascramble och nu vågar vi oss på en kanonstart. Vi har individuell anmälan och lottar sedan fram någorlunda jämnbördiga lag. Förutom lagpriser för scramblen blir det pokalöverlämningar, medaljhäng och prisutdelning för vår Order of Merit (dam resp. herr), för Matchcupen och Putt-SM samt utlottningar en masse. I startavgiften, 220 kr, ingår lunch efter spel och kaffe i kiosken. Missa inte vårt sista säsongsevent! /Seniorkommittén  (9 september)

Tävlingsrestriktionerna är nu hävda. Seniortävlingarna startar tisdagen den 8 juni! Men dessförinnan har vi ytterligare ett Sällskapsspel Senior tisdagen den 1 juni på Västerled. Anmälningar till Sällskapsspel och tävlingar via Klubbens hemsida, flik "Tävla"/Tävlingsprogram Mingolf. Där framgår också den återstående säsongens alla tävlingar. Välkommen med dina anmälningar! (27 maj)

Tyvärr har vi pga Covid-19 restriktioner fått ställa in säsongens inledande tävlingar, hittills den 4, 11, 18 och 25 maj.  Vi följer tävlingsrestriktionerna veckovis och anpassar oss löpande. Vi kan således komma in ställa in flera tävlingar. På klubbens hemsida under fliken "tävla"/Tävlingskalender Mingolf framgår vilka vi ställt/ställer in. Vi ersätter de inställda tävlingarna med Sällskapsspel Senior. Även detta  framgår av tävlingsprogrammet i MinGolf. (8 maj)

Ljuset kommer så sakta tillbaka. Snön ligger vit och fin i mitten av februari. Men golfsäsongen är ändå inte så fruktansvärt långt borta. Vi har ju lärt oss i dessa tider att vara extremt tålmodiga. Seniorkommittén gjorde redan i november planeringen för 2021. Vårt förslag till spel/tävlingsprogram processas nu med alla andra önskemål om tävlingsdagar och starttider. Vi hoppas kunna återkomma med mer information i mitten av mars.  (feb 10)

Seniorernas Tävlingsprogram är i princip klart och kommer att finnas på MinGolf i slutet av mars. Tävlingsdagarna framgår då och vår start - Seniorsläppet - sker tisdagen den 4 maj. Däremot håller vi lite på möjligheten att anmäla sig till tävlingarna. Vi avvaktar i det längsta för att se hur eventuellt fortsatta Corona-restriktioner kommer att påverka våra tävlingsmöjligheter. Och vi vill så långt möjligt undvika kaos med återbetalniing av startavgifter. Ny info om detta senast den 13 april. Vi flaggar också för en heldagsträning fredagen den 7 maj med alla tränarna. I roterande mindre grupper drillas vi i putt, närspel, järnspel och drive. Fullständig info på klubbens hemsida från vecka 12 under flik "Träna".  (mars 16)

Seniorkommittén

/Bengt O. Andreasson, Eva Johnson, Iréne Edström, Conny Langetz, Lennart Norén och Bosse Ramström