13-21 år, bredd (födda 2008-2000) - träning 2 gånger/vecka

Denna breddgrupp vänder sig till ungdomar i åldern 13-21 år. Här är det fokus på att ha roligt tillsammans och att juniorerna ska lära sig att uppskatta golf som en rolig och utmanande idrott. Vi utvecklar tekniken och skapar förståelse för golfens olika moment. Vi uppmuntrar till att börja tävla på klubbens egna tävlingar samt delta i distriktets tävlingsverksamhet.

- Denna grupp har träning 2 ggr/vecka
- Här fokuserar träningen på utmaningar, tester, spelövningar och teknikträning med tränare
- Beroende på antal anmälda så kan hcp-gränserna ändras i de olika grupperna
- Gruppen kommer att delas in efter ålder
- Minimum 5 juniorer/grupp

För träning 2 gånger/vecka tränar du följande dagar:

Tisdagar kl. 18-19
Söndagar kl. 15-16

Tränare: Maria Bertilsköld, Peter Michols och Markus Otternäs
Träning v.17-24 + 32-39
Sommarträning v.27-31, måndagar kl. 09.00-11.00

Anmälan & betalning

För anmälan, klicka här.
Kostnad: 2900 kr

Sista anmälningsdagen är den 4 april.

Aktiviteter som ingår i juniorträningen - kickoff, fredagsgolf, föräldrakampen, avslutningstävling.
För att delta i träningen måste man vara medlem i klubben. Är du inte medlem, kontakta Johanna Holmberg, johanna.holmberg@ostgk.se för mer information.