7-9 år (födda 2014-2012) - träning 1 gång/vecka

- Vi skapar utmaningar för juniorerna utefter ”Golfäventyret”
- Varannan vecka spelar denna grupp på korthålsbanan eller tränar på akademin med föräldrar, läs mer nedan
- Minimum 5 juniorer/grupp

Hjälp av föräldrar

För att få den fina verksamhet vi vill ha för våra barn och ungdomar så behöver vi hjälp av föräldrar.

Varannan vecka kommer gruppen att vara på korthålsbanan eller träningsakademin. Vi kommer att göra ett schema där föräldrar hjälper till vid dessa tillfällen, ca 2-3 gånger på hela säsongen. Detta för att vi ska kunna ta emot alla barn som vill träna golf.

Du kommer att få utbildning och program/övningar för respektive pass.

För träning 1 gång/vecka kan du välja på följande alternativ:

Måndagar kl. 17-18 (2 grupper med 10 barn/grupp)
Onsdagar kl. 17-18 (2 grupper med 10 barn/grupp) - FULLBOKAD

Tränare: Maria Bertilsköld och föräldrar
Träning v.17-24 + 32-39
Sommarträning v.27-31, måndagar kl. 09.00-11.00

Aktiviteter som ingår i juniorträningen - kickoff, fredagsgolf, föräldrakampen, avslutningstävling.
För att delta i träningen måste man vara medlem i klubben. Är du inte medlem, kontakta Johanna Holmberg, johanna.holmberg@ostgk.se för mer information.

Anmälan & betalning

För anmälan, klicka här.
Sista anmälningsdagen är den 4 april.
Kostnad: 1700 kr

Frågor och funderingar?
Kontakta Johanna på kansliet, johanna.holmberg@ostgk.se, eller vår tränare Maria Bertilsköld, maria@golfmariab.se.