Vill du bli medlem i Österåkers Golfklubb?

Seniormedlemskap

Vi tar inte in några medlemmar just nu, men är du däremot intresserad av att eventuellt bli erbjuden aktie och medlemskap i framtiden så gäller följande:  

Du anmäler via länken nedan ditt intresse att bli medlem och eventuellt ta del av ett framtida erbjudande om aktieköp och medlemskap i Österåkers Golfklubb. Denna försäljning av aktien kommer att ske till dig via klubben och vi tillämpar kösystem, d v s vi erbjuder aktie/medlemskap i turordning. 

Avgiften för medlemskapet säsongen 2019 är 7995 kr. 

Självklart har du, som tidigare, möjlighet att hitta och köpa en aktie på den öppna marknaden (t ex via Blocket) och därigenom komma in som medlem i klubben. 

Klicka här för att anmäla dig på intresselistan... 

Juniormedlemskap

Som junior spelar du fritt på Västerled under 2019. Du behöver inte inneha en aktie, utan skickar bara in medlemsansökan som du hittar längre ned på sidan.

Avgift
0-16 år* - 395 kr (för juniorer som deltar i vår juniorträning och inte har Grönt kort, spel på banan ingår ej)
0-12 år* - 995 kr
13-16 år* - 2495 kr
17-21 år* - 2995 kr
*Gäller det år man fyller aktuell ålder.

För juniormedlemskapet 0-16 år - 395 kr, ingår ej spel på banan då junioren inte har Grönt Kort. När junioren klarat Grönt Kort kontakta då Johanna Holmberg, johanna.holmberg@ostgk.se för mer information gällande avgiften.

Medlemsförmåner

Greenferabatt och samarbeten
Som medlem får du även tillgång till greenfeerabatt på våra samarbetsklubbar – detta är något vi ständigt uppdaterar och utvecklar, så titta på hemsidan vad som gäller och erbjuds just nu.

Österåker Golf är en anläggning i ständig utveckling
Till säsongen 2016 uppdaterades Västerled med bl a 70 nya bunkrar i torvad linksstil och flera omgjorda greenområden. Västerled rankas av Golf Digest som nr 39 av Sveriges 50 bästa banor, som nr 6 i Stockholmsområdet och på plats 68 av Nordens 100 bästa banor. 

Henrik Stenson Golf Design ritar om Österåkers Golf och 2022 ska vi vara en av Skandinaviens mest spännande golfanläggningar
Sveriges första majorvinnare Henrik Stenson håller tillsammans med sitt team på att designa om Österåkers golfanläggning. Avtalet med HSGD tecknades sommaren 2015 och anläggningen kommer att innehålla två 18-hålsbanor, en par-3 bana, träningsområden m.m.

Byggstart för Österled, drivingrange, träningsområden och korthålsbanan har påbörjats och planeras vara klart 2019 (Driving range öppnade till säsongen 2018). Byggstart för Västerled är 2020.