Österåkers Golf

ÖSTERÅKERS GOLFKLUBB – EN KLUBB ATT UTVECKLAS I - MER ÄN BARA GOLF
Österåkers golfklubb ligger ca tre mil nordost om Stockholm i Österåkers kommun. Klubben bildades 1988 och har ca 1500 aktiemedlemmar och ca 450 juniorer. Hagby Golfklubb har ca 250 medlemmar.

FLERA GOLFBANOR PÅ ÖSTERÅKER

VÄSTERLED 18 HÅL
Västerled är vår 18-håls mästerskapsbana som öppnade 1988. Den rankas som en av de bästa banorna i Stockholmsområdet. 

ÖSTER BY STENSON 18 HÅL
Öster by Stenson
är vår nya fina 18-håls parkbana som öppnade i augusti 2019. Den är ombyggd i samarbete med Henrik Stenson Golf Design.

TRÄNA PÅ ÖSTERÅKER
Vi har tränare som hjälper dig att utveckla din golf. Från nybörjare till Tour-elit. En komplett svingstudio med Trackman finns också.
På klubben finns goda träningsmöjligheter med en toppmodern drivingrange, flera puttinggreener, stort träningsområde och en korthålsbana med 9 hål. 

VÄLSORTERAD SHOP MED CUSTOM FITTING
Hos oss hittar du det mesta i golfväg med de stora varumärkerna representerade. Allt från snygga kläder och skor till skräddarsydda klubbor. 

Vi har en custom fitting studio med TrackMan. Vår expert på klubben Daniel Gustavsson hjälper dig att ta fram rätt utrustning. Han är en av de främsta i branschen i hela Europa. 

RESTAURANG TWOSIXTYFOUR
I klubbens restaurang serveras dagens lunch måndag till fredag, kl 10-14.30. Under högsäsong (sommaren) serverar vi även dagens tips på helgerna mellan kl 11-15.  

PADEL
Välkommen att spela padel på våra tre utomhusbanor som stod klara i augusti 2018. Padelbanorna är öppna för alla. Välkommen att boka din tid via MATCHi.

Välkommen till Österåkers Golfklubb!