Vi söker förstärkning till köket - vi behöver en kock för kommande sommarsäsong

Restaurangen TwoSixtyFour är för många av våra medlemmar och gäster klubbens hjärta. Vi håller en hög servicenivå, har god och vällagad mat och en bra teamkänsla.

Vi jobbar i en trivsam och härlig miljö dit ungefär 200 lunchgäster kommer varje dag. Vi har även konferenser, festmiddagar, företagsevenemang, julbord, temakvällar, frukostar etc. Just nu söker vi en extra kock för golfsäsongen 2019.

Om dig

Vi söker dig som brinner för ditt yrke och älskar service. Du är självgående, ansvarsfull, flexibel och smaksäker. Arbetet innebär mycket gästkontakter och det är viktigt med en positiv och social inställning där du sätter gästen i fokus.

Dina arbetsuppgifter och tider

Vi söker en kock för sommarsäsongen. Restaurangen serverar allt från dagens lunch och a la carte till bufféer och grill luncher samt middagar. Vi lagar så mycket som möjligt från grunden med bra råvaror och bakar vårt eget bröd och kakor. Du blir en viktig del i den processen. Arbetet innebär sällan sena kvällar och du är schemalagd varannan helg. Vi har kollektivavtal.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV via mejl till Kökschef Kevin Jansen restaurang@ostgk.se
Vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat lämplig kandidat.