Nyhet för året - vi har anslutit oss till appen Sista 9

Det innebär förenklat att appen öppnar upp möjlighet att boka sista nio på både Öster by Stenson och Västerled. Det är du som spelare som meddelar innan du startar din runda att du kliver av efter nio hål.  

Så här fungerar Sista 9

Alla bollar som avser att avsluta spelet efter nio hål, meddelar detta via appen Sista 9 som du laddar ner till din smartphone. Andra spelare får då möjlighet att se när spelluckor från hål 10 skapas och boka dessa luckor som nya starttider.

Tiderna i Sista 9 uppdateras efter speltempot. Det gör att man i förväg kan se när bollen på de första nio hålen är klar. Spelluckorna kan då tas över med perfekt timing av en ny boll från hål 10.

Införandet av Sista 9 hoppas vi ska öka tillgängligheten. Du som användare får dessutom möjlighet att samla greenfee till andra anslutna banor varje gång du lägger ut eller bokar en tid i Sista 9. 

Snabbhetspremie till de 200 första

För att komma igång snabbt får de 200 första som registrerar sig i appen och anger koden ÖSTERÅKERSGK100 en snabbhetspremie i form av 100 kr greenfee till andra anslutna banor.

Här laddar du ner Sista 9

 

Kommentarer