Boka din starttid, checka in och ladda ner ditt scorekort digitalt!

Svenska Golfförbundet och Folkhälsomyndigheten har gått ut med riktlinjer för utövande av idrott på ett säkert sätt i dessa tider.
Här är våra viktigaste förhållningsregler till dig som besöker klubben och spelar och tränar hos oss.

BOKNING, INCHECKNING OCH SCOREKORT

• Boka din starttid via nätet eller telefon.
  • Betala helst dina eventuella avgifter via Min Golf när du bokar eller med swish på klubben.
  • Checka gärna in via appen - OnTag eller Min Golf Bokning.
  • Ladda ner ett digitalt scorekort via t ex OnTag, Caddee eller Golf GameBook.
  • Följ råd och regler vid färd till och från banan.

LÄNKAR TILL APPAR FÖR BOKNING, ANKOMSTREGISTRERING OCH SCOREKORT

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om de olika tjänsterna.
För att använda nedanstående tjänster behöver du ladda ner appen i din smartphone.

PÅ ANLÄGGNINGEN

• Klubben tillåter ankomstregistrering via appar, så du behöver inte gå in och checka in dig om du inte vill.
  • Var extra noga med hygienen vid eventuella toalettbesök – inomhus och vid ”Bajamajor”.
  • Tvätta händerna ofta och noga med tvål och vatten.
  • Köp en matlåda från restaurangen och nyttja restaurangens uteservering och kiosker utomhus.

PÅ BANAN

• Hosta i armvecket.
  • Ta inte i hand - inga high fives.
  • Håll avstånd till nästa medspelare och nästa boll vid kö på banan.
  • Ta inte ur flaggan - putta med flaggan i och använd handske/handskar när du plockar upp bollen.
  • Gör en ”fothälsning” = tack för god match.

VID TÄVLINGAR

• Vi följer de råd och riktlinjer som SGF har utfärdat i samråd med RF och myndigheter - dessa kan variera och ändras snabbt.
  • Se tävlingsbestämmelser för den tävling som du anmält dig till och följ råden för varje enskild tävling.