Österåker lag 1 vann Future League!

Idag var det dags för slutspel i Future League. Playoff I för de som vunnit i sina pooler och playoff II för de som kom tvåa. Österåker hade ett lag i varje. Kl. 6.10 samlades 8 laddade juniorer och åkte med tourbussen ut till Ljusterö GK. Lagledare på plats under dagen var Sofie Odell.

Playoff I

Eftersom det bara var 4 lag i playoff I valde man att lotta om vem som skulle möte vem istället för att spela slagspel om rangordningen.

Österåkers lag var Edvin Landvik, Laura Andersson, Oscar Odell och Oskar Nordlund.

Först mötte vi Waxholm och där vann Edvin och Oskar sina singlar medan vi förlorade foursomematchen. Den vinsten gav oss en finalplats mot Stockholms GK efter lunch.

Lagmatchen mot Stockholms GK blev jämn. Oskar vann sin singel på 15:de hålet och sen delade Oscar och Laura sin foursomematch.  Edvin låg ett under inför sista hålet som han lyckades vinna och därmed var segern i Future League 2014 klar!

 

Stort GRATTIS till Österåker lag 1!!

 

Playoff II

I playoff II började man med slagspel för att utse de 4 lag som skulle gå vidare. Österåker lag 2 hade flera spelare som spelade sin första Future League match och de lyckades tyvärr inte klara sig vidare till matchspelet. Spelade gjorde Alexander Bengtsson, Cornelia Andersson, Oliver Göthe och Rasmus Collin. 

Bra kämpat, ni kommer igen nästa år!

Kommentarer