Serviceansvarig – Restaurang

SERVICEANSVARIG – RESTAURANG

Österåkers golfanläggning är mer än fantastiska golfbanor. Vi har padelbanor, konferens och snart skidspår med konstsnö och kanske böljande mountainbikespår. Och vår restaurang TwoSixtyFour är som ett pulserande hjärta mitt i den helheten.

BESKRIVANDE ANSVARSOMRÅDE

Du ansvarar fullt för gästnöjdheten utifrån upplevd servicenivå. Du har förmågan att dela upp det fluffiga och sammanfattande ordet service i betydelsefulla ingredienser såsom tex. kunskap, attityd, hastighet och passion för detaljer.

Du leder teamet som serverar med ansvar för identifiering av nya stjärnor, rekrytering, utveckling av team och individ men också av att proaktivt driva försäljningen. Du balanserar dig fram i att både vara den serverande förebild du är men också den trygga och strukturerade ledaren du behöver att vara för dina medarbetare. Restaurangens lönsamhet skapas genom ditt sätt att leda andra och dig själv tillsammans med oss andra passionerade ledare och medarbetare.

Du gillar tempoväxlingarna och kontrasterna i att verka i en säsongsvarierande restaurangmiljö med både fast och säsongsanställda. Du gillar förhoppningar och varierande krav från gäster med olika behov. Konferenser, vardagsluncher, tävlingar, 40-årsfester och bröllop.

Du rapporterar direkt till restaurangchefen som du tillsammans med arbetar fram och utvecklar koncept och kalenderinnehåll för en verksamhet som ska vara lönsam och ha många nöjda gäster och medlemmar.

Läs mer i filen nedan.

Kommentarer

Fler artiklar