Välkommen att anmäla ditt lag till sensommarens tuffaste tävling - John Deere Black Tee Challenge den 31 augusti!

Tävlingen spelas på vår nya bana "Öster by Stenson" och ett mycket fint prisbord från John Deere och andra sponsorer utlovas.

Tävlingsform: 4-manna scramble

Bana: Öster by Stenson

Start: Kanonstart kl 11.00

Tee: Herrar spelar från HS-tee (svart) och damer från Tee 4 (gul).

Lagets hcp: 4-mannalaget får tillgodoräkna sig spelhcp enligt Svenska golfförbundets rekommendationer.

• Spelaren med lägst spelhandicap multiplicerar sin spelhandicap med 0,2 (dvs 20% av spelhcp)
  • Spelaren med näst lägst spelhandicap multiplicerar sin spelhandicap med 0,15. (dvs 15% av spelhcp)
  • Spelaren med tredje lägst spelhandicap multiplicerar sin spelhandicap med 0,1. (dvs 10% av spelhcp)
  • Spelaren med fjärde lägst spelhandicap multiplicerar sin spelhandicap med 0,05. (dvs 5% av spelhcp)
  • Resultaten från punkt 1-4, inklusive eventuella decimaler, adderas.
  • Summan med en decimal, blir lagets spelhandicap.

Hcp för att få delta: För att få delta i tävlingen får du ha max 18.0 i hcp.

Övriga tävlingsregler: Minst 4 utslag per spelare måste väljas och 2 blir valfria.

Extra tävlingar: Under dagen kommer självklart extra tävlingar att arrangeras på banan.

Anmälan sker via MinGolf.