Välkommen att anmäla ditt lag till sensommarens tuffaste tävling!

ZoundIndustries Black Tee Challenge söndag 30 augusti

Tävlingen spelas på Öster by Stenson och ett mycket fint prisbord från tävlingens huvudsponsor ZoundIndustries utlovas med produkter från Marshall.

Tävlingsform: 4-manna scramble
Bana: Öster by Stenson
Start: Linjestart med första start kl 08.00 och sista start kl 14.00.
Antal lag: max antal lag är 30 st
Startavgift: 500 kr/person inkl mat före eller efter tävlingen
Greenfee: 1000 kr/person
Tee: Herrar spelar från HS-tee (svart) och damer från Tee 4 (gul).

Lagets hcp: 4-mannalaget får tillgodoräkna sig spelhcp enligt Svenska golfförbundets rekommendationer.

• Spelaren med lägst spelhandicap multiplicerar sin spelhandicap med 0,2 (dvs 20% av spelhcp)
  • Spelaren med näst lägst spelhandicap multiplicerar sin spelhandicap med 0,15. (dvs 15% av spelhcp)
  • Spelaren med tredje lägst spelhandicap multiplicerar sin spelhandicap med 0,1. (dvs 10% av spelhcp)
  • Spelaren med fjärde lägst spelhandicap multiplicerar sin spelhandicap med 0,05. (dvs 5% av spelhcp)
  • Resultaten från punkt 1-4, inklusive eventuella decimaler, adderas.
  • Summan med en decimal, blir lagets spelhandicap.
  • Lagets spelhcp kan EJ överstiga spelhcp för den spelare med lägst hcp i bollen och max hcp för ett lag är 5,0.

Individuellt hcp för att få delta: För att få delta i tävlingen får du ha max 18.0 i hcp.
Övriga tävlingsregler: Minst 4 utslag per spelare måste väljas och 2 blir valfria.
Extra tävlingar: Under dagen kommer självklart extra tävlingar att arrangeras på banan.

Ange i anmälan i Min Golf om du vill ha tidig eller sen start, så försöker vi tillgodose det i största möjliga mån.

Välkommen!