VI TAR TACKSAMT EMOT HJÄLP

Personalen på klubben jobbar i dagsläget mycket hårt då vi förskjutit tillsättandet av säsongsanställda. Vi gör allt för att räcka till och samtidigt anpassa oss till situationen med anledning av corona. 

Förra året fick vi hjälp av flera medlemmar med bland annat att lägga sten i bäckar och hjälp med sådd och vattning. Den insatsen var värdefull för den kvalité och start vi fick på Öster by Stenson. 

Vår fantastiska ”frivilligkår” gör stordåd under hela året och vår städdag blev en succé med umgänge, jobb och golfspel. Detta engagemang är ovärderligt för oss samtidigt som det bygger samhörighet och klubbkänsla. Du som bidrar får även lite gratis vardagsmotion :)

Nu är det korthålsbanan som behöver hjälp för att bli klar i tid. Vi ska lägga ut stora mängder bark på de 9 hålen. Ni har säkert sett högarna på banan.

Vi bjuder in till två dagar där du kan hjälpa banteamet: 

  • tisdag 21 april kl 15-18
  • torsdag 23 april kl 15-18

Klä dig så att du både kan svettas och vara varm trots eventuell blåst och svalare väder och ta med dig ett par arbetshandskar. Vi samlas utanför klubbhuset klockan 15.00. Där tar någon av från vårt banteam hand om er. Ingen föranmälan krävs, utan det är bara att dyka upp. 

Har du frågor kan du kontakta Tommy via tommy.hellstrom@ostgk.se eller tel 070-3500745.

Kommentarer

Fler artiklar