Senior

Seniorkommittén arbetar för att klubbens seniora medlemmar (damer och herrar) skall erbjudas ett varierat program med tävlingar med ett stort socialt inslag och andra aktiviteter. Du är välkommen att deltaga från det år du fyller 60.

Ny säsong närmar sig!

Vi hade en fantastisk säsong 2018 och vi Seniorkommittén har i alla fall planerat för en lika välmatad och fin säsong 2019. Vårt tävlingsprogram processas som bäst med övriga önskemål om tillgång till banan/banorna. Förhoppningsvis kan vårt liksom hela klubbens tävlingsprogram ligga ute i GIT i slutet av mars. Under tiden bjuder Seniorkommittén in till ett informationsmöte tisdagen den 26 mars kl 15 i klubbhuset. VD Andreas Ljunggren ger oss braking news om ombyggnadsprojektet, Björn Hammarsjö och Jan Skoglund bjuder på en kavalkad av nya/moderniserade golfregler och vi i Seniorkommittén avslöjar vårt tävlingsprogram. Vi bjuder på fika. Du är välkommen att anmäla dig (senast den 23 mars) via mail till senior@ostgk.se.

Seniorkommittén/Bengt O. Andreasson, Iréne Edström, Eva Johnson, Lennart Norén och Bo Ramström