Senior

Seniorkommittén arbetar för att klubbens seniora medlemmar (damer och herrar) skall erbjudas ett varierat program med tävlingar med ett stort socialt inslag och andra aktiviteter. Du är välkommen att deltaga från det år du fyller 60.

Seniorsäsongen 2020 efterlängtad!

Seniorsläppet tisdagen den 5 maj.

Seniorernas säsong 2020 inleds med Seniorsläppet tisdagen den 5 maj. Vi spelar traditionsenligt en lottad 4-mannascramble med kanonstart kl 09:00. Denna gång sker vår premiär på Öster by Stenson. I övrigt finns hela vårt tävlingsprogram på Min Golf. Utöver det har vi planerat för två dagsresor (med egna bilar) - måndagen den 1 juni samt måndagen den 7 september. Vi kommer i sinom tid att gå ut med en intresseförfrågan. 

Vi skriver detta den 29 mars och Corona-krisen synes inte mattas av ännu. Olika intresseområden kommer löpande att få förhålla sig till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ev Regeringsbeslut. Inom golfen kommer säkerligen fler rekommendationer från Golfförbundet och klubben om vad som krävs för att vi skall kunna spela. För seniorernas del kommer vi självklart att vidta de ändringar och modifieringar av vårt tävlingsprogram som omständigheterna kan komma att kräva. 

Sköt om er och var försiktiga!

Seniorkommittén/ Bengt O. Andreasson, Eva Johnson, Iréne Edström, Conny Langetz, Lennart Norén och Bo Ramström