Senior

Seniorkommittén arbetar för att klubbens seniora medlemmar (damer och herrar) skall erbjudas ett varierat program med tävlingar med ett stort socialt inslag och andra aktiviteter. Du är välkommen att deltaga från det år du fyller 60.

Full rulle på Seniorernas säsong!

Efter att rekordmånga deltog i vår uppstart - Seniorsläppet - har säsongen rullat på för fullt med i stort en aktivitet i veckan. Tyvärr, får vi väl säga, är vi redan inne i augusti, men många tävlingar återstår ännu. Gå in på klubbens tävlingskalender så hittar du säkerligen något spännande att delta i, t ex är våra klubbutbyten populära. Och missa för allt i världen inte vår hejdundrande avslutning på Öster by Stenson tisdagen den 1 oktober!

Häng på!

Seniorkommittén/Bengt O. Andreasson, Iréne Edström, Eva Johnson, Lennart Norén och Bo Ramström