Senior

Seniorkommittén arbetar för att klubbens seniora medlemmar (damer och herrar) skall erbjudas ett varierat program med tävlingar med ett stort socialt inslag och andra aktiviteter. Du är välkommen att deltaga från det år du fyller 60.

Seniorernas uppstart närmar sig!

Seniorernas uppstart - Seniorsläppet - äger rum torsdagen den 2 maj. För dig som inte tidigare deltagit i någon av senorernas tävlingar är Seniorsläppet ett lysande tillfälle att pröva på. Och alla ni som varit med tidigare skall förstås fortsätta på den inslagna vägen. Den 2 maj har vi kanonstart kl 09.00, spelar lottad lättsam social 4-mannascramble, trivs och har roligt och äter gemensam lunch efter spelet. Priser till de bästa lagen förstås, men också många utlottningar. Avgiften är 150 kr - all inclusive - och du anmäler dig senast måndagen den 29/4 på Min Golf. Och på Min Golf ligger nu seniorernas hela tävlingsprogram ute. Efter den 2 maj rullar vi på med så gott som en tävling varje vecka. Företrädesvis på tisdagar. Avslutningen, som vi knappt vill nämna så här på våren, går av stapeln den 1 oktober. Vi hoppas på stor anslutning under säsongen.

Välkomna till en ny säsong!

Seniorkommittén/Bengt O. Andreasson, Iréne Edström, Eva Johnson, Lennart Norén och Bo Ramström