TRÄNA Löpargrupp på Österåkers GK

Varmt välkommen att anmäla dig till våra "löpar-fredagar" på klubben. För 50 kronor får du ett härligt träningspass och det ingår även en enklare frukost efter rundan.

Vi springer på vägar, stigar och terräng i närheten av klubben. Under passet kör vi alltid på rundbanor eller samlade platser så ingen kommer efter och alla kan hålla sitt tempo. Vi jobbar utifrån ansträningsnivå så att alla utmanas på bästa sätt utifrån sin kapacitet.

Upplägget innehåller viktig löpspecifik rörlighet och styrka som bygger hållbarhet för löpningen såväl som för en fungerande vardag.

Programupplägg:

1. Uppjogg 10 min
  2. Rörlighet/stabilitet/löpteknik 10 min
  3. Dagens pass 30 min (tex backe, korta intervaller, långa intervaller, fartlek)
  4. Ev extra löpspecifik styrka beroende på hur dagens pass är upplagt
  5. Nedjogg 10 min

Vi kör följande fredagar våren/sommaren 2019 (du anmäler dig till varje pass för sig):

• 12 och 26 april
  • 3, 10, 17, 24 och 31 maj
  • 7, 14 och 28 juni

Tid: kl 06.45-07.45, samling vid huvudentrén till klubbhuset

Antal deltagare: max 20 personer (krävs minst 5 anmälda för att träningen ska bli av)

Tränare: Annette Sjöström, Licenserad Personal Endurance Trainer, PT i fysrörelsen och medlem på klubben

Kostnad: 50 kr per gång inkl löpträning och enklare frukost i restaurangen efter träningen. Betalas vid anmälan.

Ev avbokning: Skall ske senast 2 dagar innan.

Gör din anmälan

Betalning - TRÄNA Löpargrupp på Österåkers GK

Namn Antal Enhetspris Summa
Avgift - löpträning och frukost 1 50 kr 50 kr
Moms: 3 kr
Totalt: 50 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.