Nyhet - årsavgiften faktureras den 10 januari 2022

Vi har beslutat att flytta fram faktureringen av årsavgiften till januari 2022. Vi har valt att gå över till en annan betalningslösning som är smidigare administrativt för klubben och ekonomiskt mycket fördelaktig. Det innebär att avgifterna INTE kommer läggas upp på Min Golf som vi tidigare aviserat, utan allt faktureras och skickas ut via e-post i januari till den adress som du har angivit i Min Golf. Fakturan kommer från företaget Finqr som hjälper oss med detta.

Frågor och svar kring betalning av årsavgift 2022

Vad gäller för den utlovade utlottningen av bland annat årsavgiften återbetald?
Fakturan skickas ut den 10 januari. Betala din avgift före den 31 januari 2022 så är du med i utlottningen av följande:

- Din årsavgift återbetald - 1 person vinner detta
- 10-klippkort för dagens lunch - 1 person vinner detta
- 10-klippkort på padel - 3 personer vinner detta
- Greenfeevoucher på Öster by Stenson - 3 personer vinner en varsin voucher

Tillkommer det någon avgift på fakturan?
Betalar du före den 28 februari tillkommer ingen extra avgift.

Påminnelseavgift tillkommer efter 28 februari
Vid betalning efter den 28 februari tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr.

Nytt Bankgiro
Fakturan med årsavgiften betalas till ett nytt Bankgironummer. Du kan alltså INTE betala in till ett Bankgiro som du kanske har sparat sen tidigare.

Fatura till juniorer
Fakturan för juniorer 13-21 år (födda 2009-2001) skickas till den e-postadress som finns i Min Golf.
Fakturan för juniorer 12 år och yngre (födda 2010 eller senare) skickas via post till den adress som finns i Min Golf.

När aktiveras mitt medlemskap?
Ditt medlemskap för 2022 aktiveras direkt när du har betalt din årsavgift.

Kan jag använda fakturan för avdrag för friskvård?
Fakturan kan användas som underlag för friskvårdsbidrag, då spelrättsavgiften och medlemsavgiften redovisas separat.

Frågor

Behöver du hjälp eller om du har några funderingar gällande ditt medlemskap eller något annat är du alltid välkommen att kontakta oss via mejl kansli@ostgk.se eller tel 08-540 851 65 (våra telefontider är måndag-torsdag kl 08.30-11.30).

Jul- och nyårsstängt 2021-2022
Kansliet är stängt 18/12 - 16/1. Under den perioden kommer vi att läsa av kanslimejlen sporadiskt.