Årsavgifter 2023 i Min Golf

Nu kan du betala din årsavgift för säsongen 2023

Vi har gått tillbaka till betalning via Min Golf. Från och med idag, 1 december 2022, kan du betala din årsavgift (medlems- och spelavgift) online.

Du loggar in på samma sida som när du bokar starttider och ändrar ditt hcp. Vi tillämpar endast onlinebetalning och sista betalningsdag är 28 februari 2023.

Om du betalar före årsskiftet så är du med i utlottningar!
Betalar du din avgift före den 31 december 2022 är du med i utlottningen av följande:
- Din årsavgift återbetald - 1 person vinner detta
- 10-klippkort för dagens lunch - 2 personer vinner detta
- Greenfeevoucher på Öster by Stenson - 3 personer vinner en varsin voucher

Du blir aktiverad direkt
Så snart du har betalt din årsavgift blir du aktiverad (får ett aktivt medlemskap) för hela 2023 i Min Golf.

Betala avgifterna för barn och partners
Du som är förälder och har juniorer (upp till 18 år) som är medlemmar i klubben kan även betala deras avgifter när du loggar in. Du måste vara tillagd som vårdnadshavare i Min Golf för att detta ska fungera. Mer information om vårdnadshavare och hur du lägger till dig själv som vårdnadshavare hittar du här.

Vill du betala din partners avgift måste denne först ge sitt godkännande via sin inloggning att du får tillgång till avgifterna, därefter kan du smidigt betala både din och din partners avgift.

Friskvårdskvitto
När du betalar via Min Golf kan du enkelt ladda ned ett kvitto som du kan använda för friskvårdsbidrag. Kom ihåg att kryssa i rutan under inställningar vid sekretess och nix så att ditt personnummer visas på kvittot.

Film om hur du gör för att betala online
Längre ned på sidan finns en instruktionsfilm som beskriver flödet för hur du som medlem enkelt betalar din årsavgift via Min Golf. Filmen går igenom steg för steg hur en betalning genomförs, vilka betalsätt det finns att välja (kort, swish, faktura eller delbetalning) samt hur du får kvitto efter genomförd betalning.

Frågor?
Behöver du hjälp eller om du har några funderingar gällande ditt medlemskap eller något annat är du alltid välkommen att kontakta oss via mejl kansli@ostgk.se eller tel 08-540 851 65 (våra telefontider är måndag-torsdag kl. 08.30-11.30 och 13.00-15.00).

Årsavgiften hittar under Obetalda avgifter på Min Golf

STEG-FÖR-STEG film om hur du betalar online - starta videon nedan