Välkommen att anmäla dig till klubbens Halloween Bästboll! Vi har ett fint pris till den som är bäst/mest kreativt klädd i Halloweentema :)

Då vädret ser ut att bli okej fram till 31:a kör vi en extra tävling som endast är öppen för medlemmar på Österåkers GK. Tävlingen kan komma att ställas in på kort varsel om banan eller vädret inte tillåter spel. 

INFORMATION OM TÄVLINGEN

Datum: lördag 31 oktober
Starttid: kanonstart kl 10.00
Bana: Västerled
Spelform: Bästboll (även kallad fyrboll) i 4-mannalag med slaggolf och max +5 per hål. Varje spelare får tillgodoräkna sig 90% av sitt spelhcp. De 2 bästa scorerna per hål räknas i totalresultatet. Endast laganmälan är möjlig.
Tävlingsavgift: 300 kr/p inkl grillad korv under dagen på banan (serveras vid kiosken) och lättare mat efter rundan.
Tävlingen är öppen för: denna tävling är endast öppen för medlemmar på Österåkers GK 
Tee: Herrar spelar från tee 56 och damer från tee 47. Herrar 75-79 år kan välja tee 52 och herrar över 80 år tee 47, detta ska meddelas till tävlingsledning innan start. 
Golfbil: Tillåtet endast med läkarintyg
Slagmatta: Slagmatta är obligatorisk på den finklippta delen.
Extra tävlingar: Kom gärna utklädd i Halloweentema! Vi kommer att kora vinnaren av det bästa, roligaste eller mest kreativa klädseln för dagen. Självklart kör vi även andra extra tävlingar på banan.

Viktig information med anledning av Covid-19: 

Incheckning
: Tävlingsincheckning sker utomhus utanför restaurangen. En person i laget hämtar scorekortet och tävlingsinformation. 

Uppvärmning
: Det är mycket viktigt att vi håller avstånd till varandra på rangen och lilla puttinggreen. Tänk på att vi har utslagsplaser på andra sidan rangen och att du även kan nyttja konstgräsområdet för uppvärmning. 

Efter rundan
: Vi serverar lättare mat i restaurangen (den som ingår i tävlingen). För dig som inte vill sitta inomhus kommer vi att ha värmare igång på uteplatsen under tak och bord där du kan sitta. Miljön inne i restaurangen är Corona-anpassad där vi minskat antal stolar och glesat ut bland borden.  Vill du hellre ta med dig maten hem i en låda, går det bra.

Ingen prisutdelning
: Med anledning av Covid kan vi inte samla alla tävlande efter rundan. Resultatet kommer att redovisas efter helgen och de som vunnit priser kommer att kunna hämta dessa på klubben fr o m måndag 2/11. 

Välkommen till årets sista och kanske mest annorlunda tävling med utklädda golfare!  

 

Kommentarer