Funktionärer till juniortävlingar

Varje år arrangerar vi en elittävling för juniorer, Rickard S Johnson Junior Open by Titleist, 2 x 18 hål scratch över två dagar. En mycket populär tävling som spelas den 22-23 juli med plats för 156 juniorer.

29 juli-1 augusti står vi som värd för JSM Match - Svenska juniormästerskapet i matchspel är en tävling som har spelats ända sedan år 1939 med vinnare som bland annat Jesper Parnevik och Helen Alfredsson.
JSM Match är en tävling som ingår i Teen Tour och som spelas en gång varje år. För att kunna delta i tävlingen kräver det att man spelar på högsta nivån på touren - Elitnivån.

Under dessa två tävlingar behöver vi funktionärer som kan hjälpa till med resultatrapportering, strater mm.
Ta chansen att se nästa Annika Sörenstam eller Henrik Stenson.

Om du har möjlighet att hälpa till vid något tillfälle under dessa dagar, 22-23 juli och 29 juli-1 augusti, hör av dig till Johanna Holmberg, johanna.holmberg@ostgk.se, så snart som möjligt.

Tack snälla för att du hjälper till!