Herrproffstävling på Öster by Stenson i maj

Två nya herrproffstävlingar till Sverige varav en arrangeras på Öster by Stenson

Nu är det klart att två internationella golftävlingar på Europanivå kommer att spelas i Sverige i maj 2021. Spelplatserna blir Hinton Golf Club - Rönnebäck utanför Malmö och på Österåkers Golfklubb utanför Stockholm.

Andreas Ljunggren, VD på Österåkers Golf kommenterar:

- Det är riktigt spännande och en otroligt bra möjlighet att få arrangera en stor tävling av denna dignitet. Vi ser fram emot att få visa upp anläggningen internationellt vilket ger ringar på vattnet. Österåkers Golfklubb har en stark tradition att arrangera nationella och internationella tävlingar och det är extra roligt att kunna bidra till idrotten och proffstouren i rådande situation.

- På väldigt kort varsel under påsken har vi fått möjligheten med förmånliga villkor att arrangera en proffstävling på European Challenge Tour för herrar under vecka 20, måndag till lördag. Mycket bra teamwork har gjort att många pusselbitar kommit på plats extremt snabbt vilket gör det möjligt för oss att arrangera tävlingen.

Mer information om tävlingen hittar du här...