Vintern 2021/22 - vad gäller på Österåkers Golfklubb?

Till dig som besöker oss informerar vi nedan om vad som är öppet respektive stängt.


PROMENADER - endast på Västerled

Status: Öppet

Promenader är tillåtna på Västerled. Det är förbjudet att beträda greener och utslagsplatser när du promenerar, använd gärna vägarna så mycket du kan. Då golfbanan är öppen för golfspel tills vidare ber vi dig vara extra försiktig och vara uppmärksam på eventuella golfspelare, som har företräde. 

VINTERGOLF - Västerled (Vinterled)

Status: Öppen

Den västra banans 18-hål är öppna under vintern så länge banan inte tar skada eller är täckt av snö, slingan heter Vinterled och du bokar starttid via Min Golf. Det är tillåtet att spela även vid frost. Vinterled har utslagsmattor och vintergreener samt obligatorisk slagmatta på den finklippta delen.

För mer information om vad som gäller vid spel på Vinterled - klicka här...

DRIVING RANGE

Status: Öppen på klubbhussidan

Så länge vi kan fylla på bollar (plocka på rangen) och det finns bollar i maskinen är du välkommen att träna hos oss. Det är klubbhussidan som gäller för utslag på rangen. Om vädret ej tillåter och det ej går att plocka på rangen, kan den komma att stängas på kort varsel. Betalning sker via swish. 

RULLSKIDOR - Öster by Stenson

Status: Öppet

På den östra banan erbjuder vi på de asfalterade vägarna rullskidspår under vintern. Så länge vi inte har mycket snö kommer spåren (vägarna) att vara öppna för åkning - mer information om vad som gäller för rullskidor kan du läsa här...

TOALETTER

Status: Öppna

Två toaletter finns vid The Lake House och de är öppna hela vintern.  

KLUBBHUSET

Status: Stängt

Klubbhuset är stängt till 16/1-2022. 

LÄNGDSKIDOR - Västerled

Status: Stängt

På Västerled erbjuder vi skidåkning när det går att dra skidspår. Så länge det är möjligt att dra spår och att åka på banan utan att golfbanan tar skada, håller vi öppet. Mer information om vad som gäller vid skidåkning kan du läsa här... (länken är aktiv när skidåkning erbjuds).

Stort tack för att du respekterar de regler och riktlinjer vi har på anläggningen!

Kommentarer