I år serverar vi vår skaldjursplatå i The Lake House med utsikt över golfbanan och det klassiska julbordet serveras i klubbhusets restaurang TwoSixtyFour

Vi erbjuder även förra årets populära julkasse som är beräknad för två personer. Längst ned hittar du mer information om hur du beställer. 

SKALDJURSPLATÅ

Årets nyhet är en skaldjursplatå med läckerheter såsom ostron, havskräftor, krabba, hummer och räkor samt dessert. Välkommen att njuta av det bästa från havet i mysig miljö och sprakande brasa i vårt mysiga The Lake House. 

Skaldjursplatån innehåller följande:
Skaldjur - hummer (halv), krabba (halv), rökta räkor (200 g), ostron (2 st), hafskräftor (3 st)
Tillbehör - aioli, vinegrette, citron, baguette, rostad chilimajonäs
Dessert - vaniljpannacotta

Pris: 995:-/person (895:-/medlem*)
Datum: 3-4/12, 10-11/12 och 17-18/12
Tider
: fre-lör kl 19-22

BOKNING

Mejl: restaurang@ostgk.se
Tel: 08-54085165

KLASSISKT JULBORD

Här hittar du alla julbordsklassiker och ett härligt dessertbord. All mat tillagas i klubbhusets restaurang, så välkommen att njuta av härligheterna i en trevlig miljö på golfklubben. 

Pris dag: 495:-/person (395:-/medlem*)
Pris kväll & helg: 695:-/person (595:-/medlem*)
Datum: 3-4/12, 7-11/12 och 14-18/12
Tider:
 tis-lör kl 12-15 (dag) och kl 18-21 (kväll)

BOKNING

Mejl: restaurang@ostgk.se
Tel: 08-54085165

JULKASSE - FÖR AVHÄMTNING

För dig som vill äta vår goda julmat hemma erbjuder vi en julkasse för två som innehåller de klassiska favoriterna från julbordet. Du kan välja att beställa flera julkassar och varje kasse är beräknad för två personer. 

Julkassen innehåller följande:
Senapssill, gubbröra, ramslök/västerbottensill
Gravad lax, hovmästarsås, skagenröra, kallrökt lax
Julskinka, senap, köttbullar, rödbetssallad, Jansons frestelse, rå potatis
Filmjölksbröd
Två sorters choklad
Pannacotta

Pris: 995:-/kasse (räcker för två personer)
Avhämtning: 22 eller 23 december i anslutning till restaurangen
Sista dag för beställning: 5 december

För att beställa julkasse - klicka här...

Varmt välkommen!

Kommentarer