Öster by Stenson kommer att spelas som 9-håls slingor 27-30 juni

Ett större banarbete kommere att utföras på Öster by Stenson under vecka 26 och vi stänger av 9 hål i taget under fyra dagar. 

Vi spelar 9 hål i taget
Det innebär att du måndag och tisdag den 27-28 juni bara kan spela hål 10-18. På onsdag och torsdag den 29-30 juni är det endast start från hål 1 och då spelar du de 9 första hålen.

Du kan boka två starttider
För bokning i Min Golf väljer du Öster by Stenson slinga 1-9 respektive Öster by Stenson slinga 10-18. Du kan boka två starttider, dvs spela en 18-hålsrunda, men det innebär två varv på samma slinga. Tänk på att ha lite tid emellan dina starttider så att du hinner runt de första 9 hålen.

Vad kommer vi att göra under vecka 26?
Vi kommer att stödså och lufta samtliga greener, tees och fairways. Dessa ytor kommer därefter att dressas, där vi på fairway lägger ut ca 1000 ton dressning. När alla jobb är klara så avslutar vi med att gödsla samtliga ytor. Utöver detta kommer även bunkrar att putsas och vattenspridare skäras fram. 

Påverkas spelet av det vi gör?
Det kommer att se och upplevas lite sandigt. Det är inget som påverkar spelet nämnvärt och alla åtgärder kommer att vara oehört bra för banan och ge den en viktig chans till både återhämtning och framtida tillväxt. 

Vad gäller för gäst till medlem?
Gäst till medlem är välkommen att spela om de vill. Du bokar in din gäst som vanligt och då dyker 450 kr upp som avgift som gäller för 9 hål. Vill man spela 18 hål bokar man in ytterligare ett varv och betalar 800 kr för 18 hål vid incheckning. Under dessa dagar har vi inget rent greenfeespel. Gäster är välkomna att boka från den 1 juli igen. 

 

Kommentarer