Vi söker personal till restaurangen - en kock och en diskare

Vårt restaurangteam består av passionerade medarbetare i kök, servis och kiosker. Vi har haft en fantastisk utveckling de senaste åren och planerar för ännu ett rekordår. Vi serverar frukost, lunch och á la carte samt helhetsarrangemang för konferenser, tävlingar och fester. Restaurangen är det sociala navet i helheten.

Matens kvalitét toppas med en stor portion personlig, engagerad och kunnig service. Restaurangen är nog den avdelningen som har högst tempo under delar av våra öppettider.

ARBETSMOMENT - KOCK

• Delaktig i att utveckla den mest uppskattade maten
  • Laga mat ifrån grunden med fina råvaror
  • Vara med och sprida stolthet, glädje och engagemang för våra gäster och medlemmar

ÖNSKEMÅL - KOCK

• 20 år eller äldre
  • Restaurangutbildad
  • Dokumenterad tidigare erfarenhet

ARBETSMOMENT - DISKARE

• Varuhantering
  • Diskplock och diskning
  • Torkning av bord
  • Kassahantering

ÖNSKEMÅL - DISKARE

• 18 år eller äldre

Vi ser gärna att du är en trygg och glad person med bra servicekänsla, hög ambitionsnivå och rätt inställning. Du känner stolthet i att ge en genuin bra service och har en drivkraft i att skapa en unik, trivsam och lönsam golfrestaurang. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är positiv, lösningsorienterad, flexibel och med god kommunikationsförmåga.

Båda tjänsterna är säsongsanställning med varierande arbetstider dag, kväll och helger på mellan 50-100%. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Tjänsterna tillsätts när vi hittat rätt person till teamet.

ANSÖKAN

Skicka din ansökan till elina.johansson@ostgk.se