VW Masters 2021 på Öster by Stenson den 12 augusti

Vi har det stora nöjet att bjuda in till VW Masters på Österåkers Golfklubb.

Kanske är det just du som vinner vår kvaltävling och får spela i Sverigefinalen! Du kan se fram emot en rolig golfdag, god mat och dryck, samt en del överraskningar. Evenemanget helt kostnadsfritt för dig som kör Volkswagen eller är intresserad av att köpa eller leasa en bil.

Tävlingsinformation

Volkswagen Masters är en golftävling för amatörer, där de bästa kvalificerar sig till Sverigefinal som spelas på Ekerum Golf & Resort den 16-17 september.

• Incheckning från kl 07:30 (frukost serveras i restaurangen)
  • Gemensam samling kl 08:30
  • Kanonstart kl 09:00
  • Måltid och prisutdelning direkt efter spel, ca kl. 13:30

Tävlingsregler och extra lagtävling

Spelformen är slaggolf över 18 hål och varje spelare får deltaga i max en (1) Volkswagen Masters tävling per år. För att tävla ska du; ha officiellt handicap, vara medlem i en svensk golfklubb och vara över 18 år.

De tävlande delas in i två lika stora klasser, en A- och en B-klass och segrare koras i båda klasserna. Fyrbollen deltar även i en lagtävling där de två bästa scorerna per hål räknas och bästa resultatet belönas.

Anställda i Volkswagens återförsäljarnät och deras anhöriga är välkomna att delta, men utom tävlan.

Anmälan

Det finns max 72 platser och först till kvarn gäller. Anmälan sker till: mia.collin@ostgk.se
Om du får plats i tävlingen får du en bokningsbekräftelse via Min Golf. Tävlingsinformation och starthål skickas även via Min Golf senast dagen före tävling.

Covid-19 info

VW Masters följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och för närvarande innebär det ingen dubbelstart och max 72 deltagare/tävling.

Välkommen med din anmälan!

Hälsar Volkswagen Sverige, Aftén Bil AB och Österåkers Golfklubb