FOOTGOLF OCH VM-FOTBOLL ONSDAG 27 JUNI

Onsdag den 27 juni är det premiär för Footgolf på Österåker! Vi har gjort en 9-håls Footgolfbana på vår fina range. Rangen kommer att vara avstängd för vanlig golfträning den 27:e mellan kl 13-16 till förmån för Footgolfpremiären.

Bild från American FootGolf League, Desert Willow Golf Resort i Palm Desert, California, 2016

Bild från American FootGolf League, Desert Willow Golf Resort i Palm Desert, California, 2016

Anmälan till Footgolfen är obligatorisk, då antalet spelare är begränsat. Att spela en runda kostar inget och vi har utrustningen som behövs, dvs. en fotboll och scorekort. Vi korar naturligtvis dagens vinnare i Footgolfen, som även vinner ett Wild Card till SM som spelas i Landskrona 5-6 juli!

VM-fotboll och grillat

Vad passar inte bättre efter Footgolf än att heja fram Sverige till seger mot Mexico i VM. Vi tänder våra ofyr-grillar, serverar grillbuffé till grymma priser och visar VM-fotbollen från kl 16 på flera TV-skärmar i restaurangen. Kom till klubben för en riktigt rolig och stämningsfull eftermiddag! 

Om Footgolf 
Sedan 2016 är footgolf en gren inom Svenska Golfförbundet. Footgolf är en kombinationssport som går ut på att sparka en fotboll från utslagsplats till hål på så få tillslag som möjligt. Spelet följer den vanliga golfens regler men med en fotboll och en större hålkopp. Footgolf, eller fotbollsgolf som det också kallas, är en sport som passar alla – unga som äldre, män som kvinnor – utan krav på förkunskaper eller särskild utrustning för spelaren utöver en fotboll.

För vem: 
Footgolf är en sport som passar alla – unga som äldre, män som kvinnor – utan krav på förkunskaper. Reglerna är enkla och det krävs ingen särskild utrustning för spelaren utöver en fotboll som finns att låna på plats.

Datum: 
Onsdag 27 juni

Tid: 
Kl. 13.30 är det gemensam genomgång som hålls av Svenska Golfförbundet. Spelet pågår mellan 14.00-16.00

Antal platser: 
max 40 personer, först till kvarn gäller

Plats: 
Vi samlas kl. 13.30 vid studion på rangen

Kostnad: 
Kostnadsfritt

 

Kommentarer