Svensk Golf Garmin tour på Österåker

Söndag den 26 augusti är det stor tävlingsdag på Österåker! Svensk Golf sponsrad av Garmin erbjuder en 4-manna Texas scramble kvaltävling med två kanonstarter.  

Om tävlingen
Tävlingen består av 28 kvaltävlingar på 14 anläggningar, en semifinal som spelas i Sverige och en final som spelas utomlands. Varje shotgunstart är en kvaltävling. Båda startomgångarna genomförs med gemensam kanonstart; en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Startfältet i varje startomgång är maximerat till 25 lag. 

Handicap
Handicapgränsen är 54 och högsta exakta handicap som får tillgodoräknas är 36,0. Alla lagmedlemmar måste ha EGA tävlingshandicap. (ETH)

Kvalificering
Det segrande laget i varje startomgång kvalificerar sig till semifinal som spelas på Ekerum Resort den 7-8 September 2018. Av de 28 deltagande lagen i semifinalen kvalificerar sig de fyra högst placerade lagen till final som spelas på Thracian Cliffs i Bulgarien den 23-30 September 2018. För att få delta i semifinal och final måste tre av de fyra lagmedlemmarna vara desamma som i föregående steg. 

Anmälan
Anmälan görs via Min Golf där du även hittar mer information om tävlingsregler och starttider. Anmälningsavgiften i varje kvaltävling är 1000 kr per lag och gästgreenfeen är 400:- per person.

Kommentarer