Välkommen att boka våra tre padelbanor!

BOKNING

Nu kan du snabbt och enkelt boka tid för padel via din dator eller smartphone, detta gör du genom att besöka www.matchi.se för att skapa ett konto, sedan kan du ladda ner appen MATCHi där du lätt kan boka tider.

Vänligen gör som följer för att registrera dig och ta del av våra medlemsförmåner:

1. Skapa ett användarkonto i MATCHi.
  2. Är du aktiemedlem i Österåkers Golfklubb (ej Hagby), bekräfta då medlemskap på Österåkers sida i MATCHi, klicka här. Se bild längre ned på sidan.
  3. Nu kan du boka och betala direkt via din dator eller smartphone.

Har du frågor och funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Välkommen med din bokning!

PRISER OCH UTRUSTNING

Medlemspris (medlem i Österåkers Golfklubb)
300 kr/bana och timme.

Övriga
400 kr/bana och timme.

Klippkort
10 speltimmar på valfri tid. Giltigt 365 dagar från inköp.
2.000 kr för medlemmar i Österåkers Golfklubb.
3.200 kr för övriga.

Abonnemang/stående tider
Är du intresserad av att boka stående tider under en period?
Hör av dig till Johanna Holmberg, johanna.holmberg@ostgk.se, så hjälper hon dig vidare.

Utrustning
Racket finns att hyra för 50 kr/racket och timme, bollar finns att köpa och ett 3-pack kostar 80 kr. Både racket och bollar finns i en låda i anslutning till banorna.

Vi har även bollar och racket i olika prisklasser till försäljning i vår golfshop.

EVENT - PRIVAT ELLER FÖRETAG

Vi erbjuder specialarrangemang i samband med företagsevenemang, kick-off, möhippor, svensexor eller andra typer av gruppaktiviteter.

Spela padel och ät frukost/lunch/middag i vår restaurang TwoSixtyFour.

Hör av dig till Johanna Holmberg, johanna.holmberg@ostgk.se, så hjälper hon dig vidare.

SÖKER DU SPELARE?

Söker du någon att spela med, eller ett par att möta? Då kan du gå in på vår Facebooksida - Padel by Österåkers Golf. Där kan du söker efter spelare.

Varmt välkommen!

På Österåkers sida på MATCHi ansöker du som aktiemedlem om medlemskap.