Prova på Padel, Kinexit och Bubbel

Österåker Golf - Mer än bara golf!

Nu har du chansen att anmäla dig till ett riktigt roligt event. Prova på Padel och Kinexit efter det blir det bubbel - allt på samma kväll!

Vi kommer att dela upp oss i två grupper där den ena gruppen provar på padel medan den andra provar på Kinexit, efter ca 45 minuter byter vi. När vi är klara byter vi om för att fortsätta i konferensdelen där vi bjuder på bubbel, choklad och tilltugg.

Datum: 16 maj kl. 17.30-21.00
Antal platser: 24, först till kvarn
Pris: 300kr

Padel

Intresset för padel är mycket stort och sporten växer snabbt i hela landet. Våra padelbanor är de första i Österåkers kommun. Investeringen i padelbanorna är ytterligare ett steg i Österåker Golfs vision och mål för framtiden, att erbjuda mer än bara golf.

Den perfekta sporten för nybörjaren

Padel är något som passar alla. Formmässigt är det en blandning av tennis och squash, samtidigt som det är mycket mer nybörjarvänligt än båda dessa.

Kinexit

Kinexit skapar ett personligt utformat uppvärmnings- och fysträningsprogram baserat på din fysiska förmåga. I Kinexit utformas din personliga träning efter ett enkelt screeningtest med fokus på rörlighet. Då programmet är webbaserat så har du alltid ditt träningsprogram lätt tillhands i tex mobilen, läsplattan eller datorn.

Efter screeningtestet kan du lätt följa instruktionerna i styrke-, och rörlighetsprogrammen som skapas just för dig.

Bubbel

Efter Padel och Kinexit bjuder vi på bubbel, äter god choklad och lite tilltugg.

Gör din anmälan

Betalning - Prova på Padel, Kinexit och Bubbel

Namn Antal Enhetspris Summa
Prova på padel, Kinexit och bubbel 1 300 kr 300 kr
Moms: 0 kr
Totalt: 300 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.