Ha en skön sommar!

En fantastisk klubb, bra golfbanor och kul på jobbet
Det är en förmån att få jobba med en klubb som Österåkers Golfklubb som har enorm utvecklingspotential. Engagerade medlemmar, bra företagspartners och en positiv och motiverad personal utgör grunden för fortsatt bra utveckling. Jag är verkligen glad varje dag jag går till jobbet, och vi är definitivt en klubb att räkna med framöver!

Banornas kvalitet har varit suveräna under hela året, och vi har fått mycket beröm från olika håll. Passa på att bjuda in era vänner på en runda.

Vi medlemmar är klubben
Det är vi medlemmar som gör klubben och vi behöver er engagerade i olika frågor. Ni har alla unik kompetens inom olika områden så tveka inte att höra av er till mig om ni känner att ni behöver ventilera något eller dela med er av er kunskap.

Golfveckan 1-4 juli
Den 1 juli kör vi igång vår golfvecka med tävlingar varje dag och avslutar med en BBQ fredag den 4 juli. Boka in dig redan nu! Se tävlingskalendern för mer info.

Vår egen shop
Som ni vet så drivs shopen av klubben i år så handla gärna era goflprylar på hemmaplan och håll utkik efter bra erbjudanden på hemsidan. Prova gärna ut dina nya klubbor i vår nya custom fitting studio. Prata med Paul i shopen så hjälper han dig.

Klubbtröjor till specialpris
Vi har tagit fram en klubbtröja i toppkvalitet från brittiska Glenbrae med vårt klubbemblem broderat (det är tröjan jag har på mig på bilden). Tröjan är röd och finns i dam- eller herrmodell, i lamm- eller merinoull och erbjuds till er medlemmar för endast 645:- fram till 30/6. Därefter är priset 845:- säsongen ut.  (ord pris är 1 195–1 295:-).

Hur beställer jag min tröja?
1 – Gå först in i shopen och prova ut din storlek.

2 – Beställ i shopen
2 – Skicka ett mejl till cissi@glenbrae.se med;
– Ditt namn
– Herr eller dam
– Lammull eller merinoull
– Storlek

Alla vi som jobbar på klubben vill önska er en glad midsommar, en skön sommar och så ses vi på klubben!

Andreas Ljunggren
VD och klubbchef
andreas@ostgk.se

----