OBS! Just nu tar vi inte in nya medlemmar (gäller både senior- och juniormedlemskap)

SENIORMEDLEMSKAP

För att bli seniormedlem behöver du köpa en aktie. Vi har inga aktier till försäljning nu utan hänvisar till öppna marknaden (Blocket). OBS! Vid köp av aktie på den öppna marknaden, kontakta oss innan du betalar så att vi kan verifiera försäljaren och aktien.

För att anmäla ditt intresse för att ta del av ett framtida erbjudande om aktieköp och medlemskap i Österåkers Golfklubb så anmäler du dig på länken nedan. Försäljning av aktien kommer då att ske via klubben och vi tillämpar kösystem, d.v.s. aktie/medlemskap erbjuds i turordning.

Vill du ställa dig i kö för att kunna bli erbjuden köp av aktie i framtiden? Klicka på länken nedan.

Klicka här för att anmäla dig på intresselistan för köp av aktie via klubben...

Avgiften för säsongen 2022 är 8900 kr (550 kr medlemsavgift och 8350 kr spelrättsavgift).

JUNIORMEDLEMSKAP

Våra juniormedlemskap är för närvarande fulltecknade och vi har kölista.
Juniorer som har föräldrar som är aktiemedlemmar i klubben har alltid företräde till att bli medlem.

Klicka här för att anmäla dig på kölistan för juniormedlemskap...

Avgift

För juniorer har vi flera olika medlemskapskategorier. De är indelade efter ålder och vilka spelmöjligheter du vill ha tillgång till.

• Junior 18-21 år - obegränsat spel (avgift 3600 kr varav 550 kr går till klubben)
  • Junior 13-17 år - obegränsat spel (avgift 2900 kr varav 550 kr går till klubben)
  • Junior 0-12 år - obegränsat spel (avgift 2000 kr varav 550 kr går till klubben)
  • Junior 0-12 år - begränsad (avgift 1000 kr varav 550 kr går till klubben)
  • Junior 0-16 år - endast medlemskap, ej spelrätt (550 kr där allt går till klubben)

Som juniormedlem på Österåkers GK spelar du fritt på våra banor efter erlagd årsavgift. Du behöver inte inneha en aktie.