SENIORMEDLEMSKAP

För att bli seniormedlem behöver du köpa en aktie. Vi har inga aktier till försäljning utan hänvisar till öppna marknaden (Blocket). OBS! Vid köp av aktie på den öppna marknaden, kontakta oss innan du betalar så att vi kan verifiera säljaren och aktien.

För att anmäla ditt intresse för att ta del av ett framtida erbjudande om aktieköp och medlemskap i Österåkers Golfklubb så anmäler du dig på länken nedan. Försäljning av aktien kommer då att ske via klubben och vi tillämpar kösystem, d.v.s. aktie/medlemskap erbjuds i turordning.

Vill du ställa dig i kö för att kunna bli erbjuden köp av aktie i framtiden? Klicka på länken nedan.

Klicka här för att anmäla dig på intresselistan för köp av aktie via klubben...

Avgiften för säsongen 2023 är 9600 kr (550 kr medlemsavgift och 9050 kr spelrättsavgift).

JUNIORMEDLEMSKAP

Våra juniormedlemskap är för närvarande fulltecknade och vi har kölista.
Juniorer som har föräldrar eller mor/farföräldrar som är aktiemedlemmar i klubben har alltid företräde till att bli medlem. Hör av dig till kansli@ostgk.se så hjälper vi dig vidare.

Klicka här för att anmäla dig på kölistan för juniormedlemskap...

Avgift

För juniorer har vi flera olika medlemskapskategorier. De är indelade efter ålder och vilka spelmöjligheter du vill ha tillgång till. Du behöver inte inneha en aktie som juniormedlem.

• Junior 18-21 år - obegränsat spel (avgift 3900 kr varav 550 kr går till klubben)
  • Junior 13-17 år - obegränsat spel (avgift 3150 kr varav 550 kr går till klubben)
  • Junior 0-12 år - obegränsat spel (avgift 2150 kr varav 550 kr går till klubben)
  • Junior 0-12 år - begränsad (avgift 1000 kr varav 550 kr går till klubben)