OBS! Just nu tar vi inte in nya medlemmar (gäller både senior- och juniormedlemskap)

SENIORMEDLEMSKAP

Du anmäler via länken nedan ditt intresse att bli medlem och eventuellt ta del av ett framtida erbjudande om aktieköp och medlemskap i Österåkers Golfklubb. Försäljning av aktien kommer då att ske via klubben och vi tillämpar kösystem, d.v.s. aktie/medlemskap erbjuds i turordning.

Vill du ställda dig i kö för att kunna bli erbjuden medlem i Österåkers Golfklubb? Klicka på länken nedan.

Klicka här för att anmäla dig på intresselistan för köp av aktie via klubben...

Avgiften för säsongen 2021 är 8600 kr (550 kr medlemsavgift och 8050 kr spelrättsavgift).

Du kan även köpa en aktie på den öppna marknaden. OBS! Vid köp av aktie på den öppna marknaden, kontakta oss innan du betalar så att vi kan verifiera försäljaren och aktien.

JUNIORMEDLEMSKAP

Just nu fullt! Vi tar för närvarande inte emot nya juniormedlemmar.

Klicka här för att anmäla dig på kölistan för juniormedlemskap...

Som juniormedlem på Österåkers GK spelar du fritt på våra banor efter erlagd årsavgift. Du behöver inte inneha en aktie.

Avgift

För juniorer har vi flera olika medlemskapskategorier. De är indelade efter ålder och vilka spelmöjligheter du vill ha tillgång till. Våra juniormedlemskap är för närvarande fullbokade och vi har kölista. Juniorer som har föräldrar som är aktiemedlemmar i klubben har alltid företräde till att bli medlem.

• Junior 18-21 år - obegränsat spel (avgift 3500 kr varav 550 kr går till klubben)
  • Junior 13-17 år - obegränsat spel (avgift 2800 kr varav 550 kr går till klubben)
  • Junior 0-12 år - obegränsat spel (avgift 2000 kr varav 550 kr går till klubben)
  • Junior 0-12 år - begränsad (avgift 1000 kr varav 550 kr går till klubben)