Lektioner och kurser

Välkommen att boka träning på Österåker!

Vi vill skapa träning för alla och ge alla möjligheten att nå den utveckling som man önskar. Det kan vara en härlig bollträff eller ett slag som går dit man vill. Hur man tränar, och om man faktiskt tycker om att träna, varierar mycket. Vilken del av spelet som man själv tycker att man behöver träna, men också tycker är rolig att träna. Därför jobbar vi tränare för att skapa varierande former av träning och aktiviteter.

Varmt välkommen hälsar våra tränare!

Maria Bertilsköld
Markus Otternäs
Peter Michols

Träningsutbud

3-timmars kurs

Här kan du träna och öka tryggheten inför slagen. Enkelt, roligt och effektivt. Välkommen till tre nyttiga timmar!
Du får hjälp med närspel och sving. På några timmar kan du undvika enkla misstag och få en ren bollträff. Kursen genomförs på träningsakademin, vi övar på rangen och på närspelsområdet. Vi går igenom olika lägen ochförståelsen för klubbval för slaget.
Upplägg: 45 min sving, 45 min drive, 30 min chip, 30 min wedge och 30 min bunker

Läs mer här.

Seniorslaget

Denna kurs är speciellt framtagen till er seniorer på klubben. Här får ni med er svingtips och en rejälgenomgång av ditt närspel. Vi pratar också om din kropp, hur vi värmer upp och förebygger skador.
Vi träffas 4 onsdagar kl 12.00-13.00. Fokus kommer ligga på svingen och närspelet. Ta chansen att briljera med ditt spel i sommar!

Läs mer här.

Damträningar – så mycket bättre!

Här kommer en bra möjlighet att fortsätta utveckla din golf
Under kursen jobbar vi på grunderna både i det korta och långa spelet. Vi går igenom hur du kan utveckla ditt närspel och ditt långa spel efter dina förutsättningar. Vi kommer att träffas vid tre tillfällen och fokuserar på effektiva enkla tips. Kursen hålls på träningsakademin, rangen och vid ett tillfälle på korthålsbanan.
Boka din plats fören roligare golfsommar!

Tre söndagar
Datum:
 19 maj, 2 juni och 16 juni
Tid: kl 17-19

Läs mer här.

Drive, wedge & chip med Markus, Peter och Maria

Starta säsongen med att träffa våra tränare och få en check på ditt golfspel.
Vi har plats för 24 st personer och du tränar i grupper om 6-8 st personer. Du träffar våra tränare på de olika stationerna. Efter ett par timmar tar vi en paus, fikar (ingår) och laddar inför finalpasset. Boka och följ med på en förmiddag med träning och utveckling!

Datum: 9 maj 
Tid: 
9:00-12:30
Upplägg:
 3 st teman med 60 min per station

Läs mer här.

Golfpasset

Golfpasset 1 timme – boka enstaka pass

Passet vänder sig till dig som vill träna olika delar i din golf. Du bokar in enstaka pass efter behov och det som passar din golf. Varje pass är 60 min och passet startar med genomgång av temat som följs av träning med hjälp och stöttning av tränaren.

Läs mer här.

Gruppträning

Regelbunden gruppträning med start 29 april
Var med på detta gruppass som är 6 veckor i rad, där innehållet är olika teman varje gång, t ex sving/putt/chip/pitch/bunker/drive. Kom igång ordentligt och få check på olika delar i spelet. Häng med och få en flygande start på säsongen. Öppet föralla oavsett hcp.

Start måndag 29/4 kl 19.00-20.00. 6 st måndagar i rad.

Läs mer här.

2-dagars sommarläger med träning och spel – med coaching av Maria

Ta chansen och fokusera på din golf i ett par dagar. Nu satsar vi på sommarläger där vi övar golfens olika delar på vår inspirerande träningsakademi. Kom och var med på härliga dagar tillsammans med Maria och träningsglada golfare!
Lägrets första dag spelar vi 9 hål efter lunch och efter lunch på fredagen kör vi utmaningar på övningsområdet. Maria finns med under hela lägret för utbildning och coachning.

Läger 1: 27-28 juni....Ladies Only
Läger 2: 4-5 juli.........Ladies Only
Läger 3: 25-26 juli.....Mix dam och herr

Läs mer här.

Nybörjarkurs

Datum: 2-3 juli
Tid:
 kl 9-14

Läs mer här.