Eclectic

Damernas Eclectic 2024

Eclectic är en rolig spelform där du efter att ha lämna in ett första scorekort har chans att förbättra ditt resultat på varje enskilt hål under hela säsongen.

Information från Carin Andersson:

Hej alla golftjejer!

Jag är ansvarig för årets Eclectic och hoppas såklart att vi blir rekordmånga som deltar av alla oss tjejer på Österåkers GK 😊 Det är väldigt enkelt att vara med och du väljer själv när du vill skicka in ditt scorekort från rundan på Öster (under förutsättning såklart att du betalat innan 😊).

Så här kommer vår Eclectic att fungera:

  1. Du anmäler dig genom att swisha 100 kr till mig på 070-246 77 23 och genom att skicka ett mail till mig med ditt namn, Golf-ID och hcp den dagen du betalat. Denna betalning måste vara hos mig innan du kan börja registrera dina Eclectic rundor.
  2. När du spelat antingen en 9-håls eller en 18-håls runda på Öster så tar du ett foto av ditt scorekort där jag kan se datum, ditt namn, slag per hål och en signatur från din markör. Du mailar detta till carin@cctop.se med rubriken Eclectic i ämnesraden.
  3. Jag kommer hålla ordning på ditt bästa antal slag för respektive hål på Öster, om du gör 5 slag på hål 1 på första runden och sedan två rundor senare lyckas göra en birdie på 3 slag på samma hål så är det ditt resultat på 3 slag som kommer att räknas.
  4. När tävlingen avslutas drar vi bort det spelhcp du hade på Öster den dagen du anmälde dig till mig. Du kommer alltså att kunna få ett superresultat om du spelar tillräckligt många rundor och skickar in det till vår Eclectic 😊
  5. Vi håller på hela säsongen så ju snabbare du är att anmäla dig desto fler chanser att få till ett riktigt bra nettoresultat! 

Jag kommer ge uppdateringar på hur det går så ofta jag kan under säsongen och vi kommer ha priser för de 3 bästa resultaten.

Ett tips är att lägga in mig bland era kontakter i telefonen med 070-246 77 23 och carin@cctop.se

 Hälsar Carin Andersson