Veckans mat vecka 12 - 17-21 mars
Lunch och bistromeny serveras på vardagar: kl. 10.30-14.30
Lördag-söndag stängt
Dagens vegetariska - 135 kr
Dagens kött - 140 kr
Dagens fisk - 160 kr
Salladsbuffé inkl. soppa - 125 kr
Salladsbuffé med friterad halloumi inkl. soppa - 135 kr
Salladsbuffé med vår egen marinerade kycklingfilé inkl. soppa - 140 kr
Salladsbuffé med handskalade räkor och ägg inkl. soppa - 160 kr
Ingår i alla rätter - salladsbuffé, bröd, soppa, kaffe/te & hembakad kaka
Vi serverar även rätter från vår bistromeny, menyn hittar du här.
Veckans vegetariska
Dragonbakad & friterad blomkål, rostad tomatmajonnäs, krispsallad, frasig potatis
Måndag
Mandelbakad sejfilé, romsås, kokt potatis
Kycklinggryta, senap & dragonvelotué, kokt ris
Tisdag
Ångad kummelfilé, vitvinssås, potatis & ramslöksstomp
Cheddarfylld schnitzel, jalapeño-majonnäs, rostad potatis
Onsdag
Panerad stekt spätta, tartarsås, kokt ris
Wallenbergare, skirat smör, ärtor, rårörda lingon, potatispuré
Torsdag
Sydfransk fiskgryta, saffransaioli, krutong, rotfrukter
Stekt rimmat fläsk, löksås, sockerärtor, kokt potatis
Ärtsoppa & pannkaksbuffé
Fredag
Gravad lax, stuvad potatis, dillpicklad gurka
Planka ”a la Twosixtyfour” rumpstek, pluma, pommes duchesse, gröna bönor, bakad tomat, rödvinssås, bearnaise
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt