Restaurang TwoSixtyFour

KLUBBENS RESTAURANG TWOSIXTYFOUR

Vi har plats för upp till c a 100 personer inne i restaurangen och minst lika många ute på vår härliga uteplats med både matbord, en mysig loungedel och kvällssol när vädret tillåter.

Varmt välkommen till klubbens restaurang, som vi driver i egen regi!

ÖPPETTIDER RESTAURANG
Restaurangen är tills vidare öppen för dagens lunch måndag till fredag mellan kl 10.00-14.30. När golfsäsongen drar igång, utökar vi våra öppettider.

ÖPPETTIDER KIOSK
Stängd för säsongen, öppnar igen när golfbanorna öppnar 2019.

Telefon: 08-540 851 65
Email: restaurang@ostgk.se

Namnet på vår restaurang TwoSixtyFour är en hyllning till Henrik Stenson för hans makalösa prestation när han vann The Open 2016. När Henrik vann The Open på Royal Troon tog han sin och Sveriges första major­seger på herrsidan. Detta ­skedde i en kamp mot Phil Mickelson i vad som sägs vara majorhistoriens mäktigaste duell på golfbanan. Henrik såg samtidigt till att ordna den lägsta segerscoren i en major någonsin, 20 under par och 264 slag.