Våra tränare

På Österåkers Golf kan vi göra dig till en bättre golfare. Vi erbjuder privatlektioner, gruppträning och hela kurser. Vi har också en stor juniorverksamhet i träning och knatte-träning för de minsta.

Peter Michols

Headpro/tränare

Peter är Head Pro på Österåkers Golf och är även ansvarig för Österåkers Golfgymnasium.
Med över 20 års erfarenhet som tränare är Peter medveten om vad som krävs för att utvecklas som golfspelare. Han är coach för Österåkers juniorelit med stor framgång. Peter har även varit coach för norska herr- och damlandslaget och personlig tränare till Suzann Pettersen.

Peter älskar sport i alla dess former, men gillar även att hänga i Rättvik och lyssna på spelmän.

Maria Bertilsköld

Pro/tränare

Maria – Tourspelare och landslagscoach
Maria har under 10 år arbetat som coach i landslagsverksamheten med huvudansvar för damer och flickor, samt haft olika uppdrag i Svenska Golfförbundet. Främsta coachmeriter: EM-guld 1997, 2000 och 2004, EM-silver 2001, 2002, 2003 och 2005. Hon är en del av ANNIKA Team och är projektledare för ANNIKA Cup sedan 2007. Maria har själv spelat i Svenska landslaget åren 1988-1991och spelade som professionell 1992-1997 på Europatouren, Telia Tour och Asientouren.

Maria har jobbat som instruktör på Haninge GK 2008-2012, Kallfors GK 2010-2011 och på Österåkers GK sedan 2013. Hon är en riktig sporttjej och har hållit på med flera sporter. Favoritlaget är SSK (Södertälje Hockey alltså).